XY嘥子彈之旅

收藏  |  訂閱
23  4.9k

XY嘥子彈之旅

國慶前膠流流去咗XY,個濕九比咗三個老冧,結果揀咗梁山好漢。惡夢開始,相同真人感覺只有六成。算!自己揀嘅。
Part 1 hea揼。Part 2只解上甲波推。
上路殘樣無興趣~無試。中路嘗試啜波~縮。下路嘗試除底底~夾腳,夾硬拉低一半,馬上彈起身詐型,拉番上去。OK!隔底探秘~又夾腳,勉強插到隻手埋去~又詐型,話我扣到佢痛。
打極唔出,我話無mood,佢先死死地氣比我食奶但唔比啜的,話會啜到變大的唔好睇喎!最後要靠幻想出征,結束呢個跌錢之旅。
梁山好漢唔易做,呢個無下次,V7都費時攞!

聞者流淚,此場拉黑。

呢個場越黎越唔店

引用:
原帖由 Shanks520 於 2017-10-6 03:44 PM 發表 查看引用來源
國慶前膠流流去咗XY,個濕九比咗三個老冧,結果揀咗梁山好漢。惡夢開始,相同真人感覺只有六成。算!自己揀嘅。
上路殘樣無興趣~無試。中路嘗試啜波~縮。下路嘗試除底底~夾 ...
XY...............Z什麼名字?:smile_o16:

引用:
原帖由 tango367 於 2017-10-6 04:06 PM 發表 查看引用來源
聞者流淚,此場拉黑。
上件女唔得就把場拉黑?好似唔係咁計喎!

引用:
原帖由 Shanks520 於 2017-10-6 03:44 PM 發表 查看引用來源
上路殘樣無興趣~無試。中路嘗試啜波~縮。下路嘗試除底底~夾 ...
比你上到666都死,假臉假到公仔臉!我就覺得似恐佈片的角色!
申報個人非常不喜歡整容女!

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-6 05:18 PM 發表 查看引用來源

XY...............Z什麼名字?:smile_o16:
喜X水會啊!老手?

同濕9經理投訴下,如果佢冇反應,以後吾洗去

引用:
XY自從上次比吾發發hea揼之後都已經冇去了,而家关於呢个場的報告都冇乜,可能好多C兄已blacklist左

666,之前FL的V煞,XY可試夜班99

前往最後回覆