上一頁下一頁
發新話題

橫崗風大

收藏  |  訂閱
65  12.7k

橫崗風大

昨晚微訊橫崗相好,準備約會私聚,她才說果邊近星期風勁大,姊姐匯報都說小心翼翼;照此推算,週邊都不會閒置,有去那區的巴打留意.

但听講民治個边冇事,橫崗D女女好多去左民治番工,話橫崗老細吾識做

引用:
原帖由 paul-lo 於 2017-9-24 09:53 AM 發表 查看引用來源
昨晚微訊橫崗相好,準備約會私聚,她才說果邊近星期風勁大,姊姐匯報都說小心翼翼;照此推算,週邊都不會閒置,有去那區的巴打留意.
Ching, 相請教一下你而家橫崗仲有乜場好玩? 我好耐之前去過D福建城、溫州城玩邪骨,照我所知而家應該冇哂,取而代之係D乜乜休閒所。龍崗嗰邊再遠D更加唔使諗。又或者沙嘴嗰邊又可唔可以?

引用:
原帖由 paul-lo 於 2017-9-24 09:53 AM 發表 查看引用來源
私聚係唔係爆房咁解讀?若果係你咪約佢去第二頭開餐囉!
定係佢是個体戶工作室在橫崗?

其實好懷念以前福仔.....又平,d骨妹又冇架子,,依家仲有冇?

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-9-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
其實好懷念以前福仔.....又平,d骨妹又冇架子,,依家仲有冇?
广東應該冇曬,

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-9-24 17:24 發表 查看引用來源
其實仲有,不過格局唔同晒,價錢亦冇咁平,以前又玩洗jer又盛。中興路附近仲有兩間,不過數年前去玩乃過野被帶去樂園路間局,同囡囡一坐了三粒鐘,見過鬼怕黑冇再去。

講起福建城真系好多回憶,系個度都吾知食過幾多條正女,系真系正,全部吾過二十歲,吾使另外俾錢,仲個個岀過去街陪你玩,有一次同兩姐妹去玩,吾系親姐妹,玩完就去酒店過夜啦,姐姐以前已經食過幾次,妹妹未,甘去到酒店就叼姐姐啦,佢丈姨媽,但佢都照俾我叼,仲要系佢想過我,個妹妹就訓隔離床,搞到床單都系血,搞完啦啦聲洗,驚賠錢,之後嘅日子又去搵佢妹妹玩,又搞埋,後來俾佢姐姐知道後就嬲左我,從此吾理我,講反姐姐,佢其實對我真系吾錯,有時我去搵佢,佢仲幫我岀埋錢,去到又幫我吹又俾我叼!!!諗反上黎真系好懷念佢!靚女一名!!!

引用:
原帖由 simonkeyman2000 於 2017-9-25 02:12 發表 查看引用來源
講起福建城真系好多回憶,系個度都吾知食過幾多條正女,系真系正,全部吾過二十歲,吾使另外俾錢,仲個個岀過去街陪你玩,有一次同兩姐妹去玩,吾系親姐妹,玩完就去酒店過夜啦,姐姐以前已經食過幾次,妹妹未 ...
How many years ago ?

引用:
原帖由 simonkeyman2000 於 2017-9-25 02:12 AM 發表 查看引用來源
講起福建城真系好多回憶,系個度都吾知食過幾多條正女,系真系正,全部吾過二十歲,吾使另外俾錢,仲個個岀過去街陪你玩,有一次同兩姐妹去玩,吾系親姐妹,玩完就去酒店過夜啦,姐姐以前已經食過幾次,妹妹未 ...
只可惜呢D地方都無哂啦,變哂D乜鬼休閒會所。話時話,請問ching而家蒲開邊頭,沙嘴村仲掂唔掂?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆