其實我係咪好衰

收藏  |  訂閱
28  1.6k

其實我係咪好衰

我係女,我同老公12年,一直性生活都正常,我老公係唔會出去偷食既男人。
但係佢都咸濕既,剩係咸我,但我成日幻想3p呀,出去按摩場打碟呀。
我都有同我老公講,因為我地咩都傾架,呢幾日我提意上大陸按摩,同一間房叫佢搵女試下
打飛機,(因為佢未試過比唔識既女人攪),我就搵仔打碟。我係咪好衰呀。
我呢排成日都想要。

引用:
原帖由 zoielam910 於 2017-7-31 12:07 PM 發表 查看引用來源
我係女,我同老公12年,一直性生活都正常,我老公係唔會出去偷食既男人。
但係佢都咸濕既,剩係咸我,但我成日幻想3p呀,出去按摩場打碟呀。
我都有同我老公講,因為我地咩都傾架,呢幾日我提意上大陸按摩,同一間 ...
打碟係咩

引用:
原帖由 zoielam910 於 2017-7-31 12:07 PM 發表 查看引用來源
我都有同我老公講,因為我地咩都傾架,呢幾日我提意上大陸按摩,同一間 ...
如果你老公肯又無傷大雅嘅,最緊要係兩公婆有溝通遮

引用:
原帖由 34c-cup 於 2017-7-31 12:42 PM 發表 查看引用來源

打碟係咩
捽下面囉

引用:
原帖由 nick歷 於 2017-7-31 12:56 PM 發表 查看引用來源

捽下面囉
都係唔明,打碟同捽下面有咩關係?

引用:
原帖由 34c-cup 於 2017-7-31 01:02 PM 發表 查看引用來源

都係唔明,打碟同捽下面有咩關係?
DJ打碟係點架

引用:
原帖由 zoielam910 於 2017-7-31 12:07 發表 查看引用來源
下次按摩老公搵女技C吹  老婆就幫男技C吹  
睇下老公接唔接受到:smile_o01::smile_o01:

引用:
樓主係唔係到咗「狼虎之年」,所以成日都想要?

放心, 包你老公上癮

而家諗就可能你覺徥OK,但到你各自玩後你就會介意老公出去玩架啦
我自己同sp玩得瘋狂,但見男友同其他女仔玩得貼D都有D唔開心

前往最後回覆