糾纏左十幾年的關係

收藏  |  訂閱
12  4.1k

糾纏左十幾年的關係

識佢時候已經知佢結左婚,仲要大我20年,當時

嘅我只得21歲,而我亦都有男朋友,唔知係佢嘅

風趣幽默定係我未定性,結果我哋發生左婚外

情.......

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

之後呢?

第一次見面佢已經有意無意咁同我有身體接觸,

可能佢比較gentleman,所以我都唔太抗拒,之

後都係間中見下面,講吓電話,冇咩大進展。直

至去到有一年嘅父親節,因為一個信息,令到我

我哋嘅關係有所改變。嗰一晚膽粗粗就去左佢屋

企,其實去得佢到都預咗會發生d咩,嗰晚除左我

哋兩個之外,佢兩個仔同工人姐姐都響屋企,只

係訓左,咁我就同佢喺廳睇電視啦!睇睇吓無端

端望住我,一野就車埋嚟,攪到我都唔知俾咩反

應好,錫左好耐好耐,成個人俾佢錫到軟曬,跟

住就俾佢拖左入房,入到房以為佢會急不及待咁

食左我,點知只係攬住我訓喺床到傾計😑

引用:
原帖由 poohpooh124 於 2017-7-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

我哋嘅關係有所改變 ...
再之後呢?

引用:
原帖由 poohpooh124 於 2017-7-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

然後又點呢?十幾年故事應該會有排講啊!

親愛的芷穎

多謝你的贊賞,[一點不行貨]的評語,令我安慰.作者的心.心思,讀者畢竟能感受到.希望所有[行家],也一起好努力.

你中七,二十歲未到吧?你的[男朋友]大你二十年,和我差吾多年紀.就讓我嘗試代入他的角色,解釋你的疑惑.

我四十歲,有錢有地位,已婚,见到有機會發展的少女學生,當然十分喜歡.send sms.打电話.一星期見一次,都是求之不得的快樂事.忙?我們看见獵物,從來懂得優序,從來懂得抽空.初相識,剛追求,那有忙的男人?

四十歲,追女學生,不是什么光彩事,又是有婦之夫,當然要懂得等.漁翁撒綱,以靜制動,用最低成本,作低調投資,耐心等收成,是聰明中年人都懂得的方法.

我終于等到了.你醉了,半夜call我出來,是收成的好機會.但我不是一般的聰明人,我是個絕頂聰明的人,我的金錢.地位,得來絕非僥倖.我有形象,我有教養,我更加知道,欲擒先縱.我只要今天不碰你,你就會識為我們之間的不是慾望,是爰情.我們的關糸,就會从一夜昇华起來.我不是處男,我可以等.而且,你這么晚匆匆找我出來,我未必有整晚不回家的理由.碟子上的乳鴿,總不會飛走.我們的第一次,我想好好再安排一下,不想急就章.

一個月后, 我們去開房了.和真正喜歡自己的少女做愛,當然比乘醉少女之危愜意.今天,因為不是突發事件,我一早妥作安排,玩得真盡興.收割了,又到頭腦回到清醒的時候.第二天給你打個sms,是基本風度,也洗脫了[趙完松]的嫌疑.但我一向是个小心的人,永遠將偷食維持在一個不慍不火的熱度.我不想你誤会,我們春宵一度后,便會如膠似漆.要是我稍為不理智,墮入[追食]圈套,一來怕上身,二來也怕紙包不住火,三來.除了太太和你,我還有其它莊稼要灌溉,要收割.
當然,你有可能是萬中無一的不黐身異品,但我不會知道.知道,也不會相信.相信,也不會冒險.我出來玩,从來宁行十步遠,不走一步险.諸葛一生唯謹慎,是我們偷食者的好榜樣.

我會和你保持聯絡,我会對你若即若离,適當的時候我會找你,但什么時侯適當由我决定.你在床上可留意到,我多喜歡主動.你是已經獲利的投資,封了蝕本门,進可攻退可等,不用悉心打理.你現在半夜醉了,我連你电話也不會接.但我不會放棄這段噯昧的關糸.多一个做得我女儿的性伴侶在等哭着等待,是不會令人傷风感冒的.

假如你真的是我女儿,我會老实的告訴你,四十歲的男人當然還可以很吸引,但有老婆的四十歲男人,你還是避之則吉吧.尤其是,像我這样聰明的.

倪震

引用:

咁自從嗰次之後,你哋的關係宜家係點?仲有無再見?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-15 03:40 PM 發表 查看引用來源

然後又點呢?十幾年故事應該會有排講啊!
其實唔係有排講,因為喺埋一齊兩年之後就分開左

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-7-15 05:53 PM 發表 查看引用來源

咁自從嗰次之後,你哋的關係宜家係點?仲有無再見?
尋日先見完

前往最後回覆