43 12345
上一頁下一頁
發新話題

由處女收淫娃 由發軟蹄變騎士😳

收藏  |  訂閱
42  10.5k

由處女收淫娃 由發軟蹄變騎士😳

Part 2 (#27)

Part 1 我同男朋友因為各自都去旅行所以好耐冇搞
而係香港呢個性空間不足既地方我地都會去酒店過夜
搞完唔洗滾水淥腳就走仲可以傾好耐計
由於好耐冇搞野 我地唔需要太多前戲就可以直接做
我本身係個比較少水既 但個日D水都多到流晒落大脾小腿 因為真係餓左好耐 唔想diy蝕左道氣 想keep住餓比佢瘋狂餵飽
個日我著左件白色打底,男友就除左我個bra只係留返件打底細細聲問我:咁樣好唔好呀?然後我見到自己粒lin扯到行晒feel到自己尷尬到紅都面晒,男友隔住件打底不斷咁搓我對胸,feel到自己全身都好似比蟻咬愈來愈入狀態,佢仲要不停掃我大脾內側又輕輕掃下我妹妹。最入狀態係佢lur口水落去我linlin個位(隔住件打底)再用條脷不斷打圈,佢叫我睇下而家我幾淫,我真係比佢turn on晒,戴完套一野坐上去直情感覺到係濕到sin左入去,佢好中意我騎住佢我都好中意,雖然攰少少但係好到位。個晚一坐上去佢都忍唔住呻吟左聲,問我係咪餓左好耐,我點頭之餘仲用身體回答佢。
我一路un一路係隔離塊鏡度望到自己個樣好淫同埋個胸一直係咁郁,仲要linlin個位濕左就覺得好shame,但又好興奮。
我渣住自己個胸un住問佢:老公,我係咪好淫呀?
佢點頭帶D喘氣聲話:嗯...係呀好淫呀...
我:你...今晚...餵飽我...好唔好呀?我好餓呀,我...我...想你屌到我企都企唔到呀,好...無...呀
佢即刻再大大力頂我,我變到趴係佢身上面配合佢既節奏下身keep住郁,不斷係佢耳邊話:老公~我...頂唔順啦就黎...呀呀呀呀呀....
我感覺到自己下面一直都流緊水而且愈來愈緊。佢話:bb坐爆我呀....我中意你坐爆我呀.. 我坐返起身對住佢搓自己linlin,下身愈郁愈快,然後趴係佢度keep住抽插幅度大d係佢耳邊呻吟同用舌尖lam佢耳邊,聽到佢都呻吟我知道佢都差不多要黎,我都愈來愈緊再快速抽插夾爆左佢,佢射完冇幾耐我就含住佢個龜頭。我d水流到佢隻腳都有,妹妹仲維持住酥麻既感覺。搞完覺得好攰,我知道佢都好攰但我有d肚餓,佢就即刻落樓下seven買左杯麵同埋水比我飲。我真係覺得佢好好,有時d姊妹都會話佢地既另一半搞完就會呼呼大睡,每次佢都會同我傾計,不論係岩岩既表現定係其他野佢都會陪我傾到訓,我餓既話佢一係就煮野比我食,一係就即刻著衫落街買比我食,呢d小事真係會令到女仔好感動愛你多d,而且會令佢知道你緊唔緊張佢感受令到佢都願意為你付出更多,愛你更多架。
(p.s. 係呢個男朋友之前我都係處,真係比佢搞大左個胃口,個晚黎左好幾次,起左身之後又繼續,年少氣盛既性慾真係大到嚇死人...好彩佢都係性慾強,唔係點餵飽我)"

引用:
原帖由 Etaesor 於 2017-6-19 02:17 AM 發表 查看引用來源
Part 1
我同男朋友因為各自都去旅行所以好耐冇搞
我本身係個比較少水既 ...
淫娃好丫,支持keep住出post丫

引用:
原帖由 Etaesor 於 2017-6-19 02:17 AM 發表 查看引用來源
Part 1
等待你之後既更新講你點變騎士!

支持淫妹!!! 我都好想知呢個騎士有幾勁HAHA

引用:
Part 1
等睇變騎士:smile_30:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-19 11:45 發表 查看引用來源
支持淫妹!!! 我都好想知呢個騎士有幾勁HAHA
我岩睇既都見到你喎...哈哈!!

騎爆真係好正

睇到我硬晒

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

我岩睇既都見到你喎...哈哈!!
haha 證明我地喜好差唔多姐!
btw你做咩唔再覆po喇!? 搵你唔到WO我

路過支持, 放工先睇文XD

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆