攻略性冷感男友

收藏  |  訂閱
15  5.4k

攻略性冷感男友

各位師兄師姐早晨,第一次係呢個版開帖,多多指教。

交代下背景先:同男友一齊1年,曳曳次數一隻手數得晒。
男朋友係一齊前已經同我講過自己有些小性冷感,硬就硬到,不過係硬左都冇性趣去做果種。
咁見佢平時連AV都唔睇,街上着得性感既靚女望都唔望眼,我都放心D 。(唔係剩係對我性冷感就得:smile_44:)
講下我自己先,廿三歲,平常都有做下運動跳下舞,身材樣貌自問還可以既,未叫冇眼睇。

咁前幾日我就去左佢屋企過夜(男朋友自己住),見大家今日心情都唔錯,就趁佢沖涼時諗下點攻略佢好。
冇錯係攻略,因為十次入面只得一次係可以做到最後架姐,有時仲要失敗得好搞笑,有機會再講。
咁到我都沖埋涼,我就剩係包住條浴巾入房,佢望咗眼話做咩唔着衫,我扮晒野咁話唔記得拎。
跟住我坐係梳妝台前面(背對住佢既)除左條毛巾,入面當然咩都冇着啦,慢慢着返件睡衣褲。
期間係塊鏡到見佢係咁裝過黎,但都係好老實咁眼看手未動。
上左床後,大家都平訓係床到玩手機,我揾左套笑片話「一齊睇丫」,就打側身遞部電話過去,用個胸貼住佢個身。
件睡衣本身都好鬆,我低頭一望已經走晒光。打側訓加上我夾一夾,條溝已經好深了。
期間都瞄到男友有偷望下,我遞隻腳去佢下身到周圍掃下,仲未硬。
之後隻手又係佢身上摸黎摸去,突然佢捉開我隻手,當我以為又冇戲既時候,佢捉我隻手慢慢向佢下面移......:smile_40:
用手chok左陣之後,細佬開始精神,咁我就起身跪去佢兩腿中間:「我幫你除褲丫」之後用口含到細佬最硬時,自己都除埋衫褲。
當我騎住佢用細佬係下面磨磨下時,聽到佢問我:「唔睇戲喇?」,差點笑到洩左啖氣。
「睇我先……」講完我即刻坐左落去,佢吸左一口氣,我一開始都痛左下,話晒咁耐冇做,但好快就好舒服到停唔到腰咁UN。
之後冇力轉狗仔,插左陣變返男上女下,都係呢個姿態最舒服。
感覺到佢喘晒氣又愈黎愈大力,知道佢就射,就夾實佢條腰等佢頂到最入。
完事後,舒服完既我好快訓左,男朋友繼續睇戲……

師兄師姐有冇好計獻比我,等小女性福d....:smile_40:

我都對自己女友有D性冷感:smile_45:
如果女仔夠淫夠主動
前戲唔洗條仔搞成10幾分鐘既話
我估好多仔都好樂意搞野:smile_44:

引用:
原帖由 水底純情的羊 於 2017-5-31 12:11 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐早晨,第一次係呢個版開帖,多多指教。

交代下背景先:同男友一齊1年,曳曳次數一隻手數得晒。
男朋友係一齊前已經同我講過自己有些小性冷感,硬就硬到,不過係硬左都冇性趣去做果種。
...
有個會主動嘅女友真係好
其實你男友冷感程度應該唔係好高
試下著性感內衣。跳豔舞佢睇
但係一開始要唔好太著積
見到佢偷望你先擺d性感姿勢引下佢
攞埋個屎忽磨佢條J
慢慢磨但就唔好插
等佢忍唔住自然捉住你黎屌👅

引用:
原帖由 無盡幼小的甩毛 於 2017-5-31 12:21 PM 發表 查看引用來源
我都對自己女友有D性冷感:smile_45:
如果女仔夠淫夠主動
前戲唔洗條仔搞成10幾分鐘既話
我估好多仔都好樂意搞野:smile_44:
我男友唔單止對我:smile_42:
佢話對上一次打飛機已經係兩年前

引用:
原帖由 BL131 於 2017-5-31 12:30 PM 發表 查看引用來源

有個會主動嘅女友真係好
其實你男友冷感程度應該唔係好高
試下著性感內衣。跳豔舞佢睇
但係一開始要唔好太著積
見到佢偷望你先擺d性感姿勢引下佢
攞埋個屎忽磨佢條J
慢慢磨但就唔好插
等佢忍唔住自然捉住你 ...
性感內衣我試過喇...睇完佢都冇咩反應:smile_13:

引用:
原帖由 水底純情的羊 於 2017-5-31 12:37 PM 發表 查看引用來源

我男友唔單止對我:smile_42:
佢話對上一次打飛機已經係兩年前
你自己信唔信先?
我同條女出唔會望其他女啦:smile_45:

C姐, 咁妳會會覺得佢有基的傾向, 有時可能連佢自己都未知架, 要小心留意吓呀!

強姦佢囉 等咩 性福要靠自己

變左依家好似係你老強佢咁

我都想知有咩攻略略🙈

前往最後回覆