小分享

收藏  |  訂閱
8  2.7k

小分享

第一次開post.....

本人23,女,身材34C 26 34。從細個開始屋企就管得好嚴,一直都冇識男朋友。直到大一去左美國讀U識到個ABC開始,生活就變得好放蕩。通常都係搵番識既朋友做SP,貪熟又成日見約起黎好方便。上星期六開P嗌左8個friend上黎玩。大家飲多左開始散。未等佢地走我已經同W直接上左我房搞野。第一次同W做覺得好high,因為平時見佢著住褲褲鏈個個位條野好漲,所以一直好想試下係咪真係條巨J. 一開始錫到天花亂墜,W係個種鐘意邊講淫野邊做既男人,我聽住佢一邊話「大聲d叫床啦淫娃,我見到你甘淫蕩就想插到你高潮」一邊揸我對波。我下面既淫水都已經流濕床單。W:成日見你望我下面就知你想同我做好耐。我一直打飛機都會諗住你幻想你比我插。講完佢就拎條J出黎。果然.....揸上手長過iphone7+又粗而且龜頭好大。我一見到就跪低吹大屌求佢比我。我問我安全期可吳可以吳帶套,插得舒服d,佢話我吳怕有左就吳好帶。雖然我約過白人,但係甘大甘硬真係第一次。W插入黎之後我patpat係甘郁,佢都感覺到我好想要愈插愈快,仲係甘摸我粒小豆,每下插入拔出大龜頭都會刮到我陰道裡面。果時我先知咩叫欲生欲死。之後...

之後點呀?

引用:
原帖由 東方純情的湯圓 於 2017-5-20 02:56 AM 發表 查看引用來源

本人23,女,身材34C 26 34。從細個開始屋企就管得好嚴,一直都冇識男朋友。直到大一去左美國讀U識到個ABC開始,生活就變得好放蕩。通常都係搵番識既朋友做SP,貪熟又成日見約起黎好方便。上星 ...
師妹被W中出咗?

引用:
原帖由 東方純情的湯圓 於 2017-5-20 02:56 AM 發表 查看引用來源

本人23,女,身材34C 26 34。從細個開始屋企就管得好嚴,一直都冇識男朋友。直到大一去左美國讀U識到個ABC開始,生活就變得好放蕩。通常都係搵番識既朋友做SP,貪熟又成日見約起黎好方便。上星 ...
大JJ令師姐欲仙欲死,還有其他故事分享嗎?

同完W,跟住同xyz搞野?

美國讀書咁正,咁自由,日日都可以停不了嘅casual sex 囉!美東定美西呀?

Party gal, 老外好鍾意唔帶rubber 玩Asian gal, 又鍾意玩Bi,自己小心d,要保護自己.

我識女仔以前美國讀完書返黎..
佢話唔會再食洋腸..
需則有D真係大條..
但佢地基本唔覺得亞洲女性係人黎.只係好好玩既性玩具..
說話極盡悔辱...
O個陣O係美國就覺得正常又享受
返到黎香港..回望就覺得自己賤過地底泥...
當然未必全部西人係咁..只係佢班同學佢識既人係咁囉...

引用:

又一淫娃
等你update

前往最後回覆