上一頁下一頁
發新話題

與人妻按摩摩岀火

收藏  |  訂閱
515  40.3k

與人妻按摩摩岀火

一直以黎系呢道都齋睇唔留言
今次既經歷真係要寫下

事源系幾個月前某apps識左個3x既人妻,樣貌似2x,身形少肥,最重要既係上圍應該都唔少野🙈。雖然同佢係幾岩傾,乜都傾得,咸野都會講,但本身都無諗咩衰野,得閒先吹幾句果種,始終大家都有自己生活喇,如是者傾左甘耐,大家都無講過會見面。直至上星期尾,無端端講開自己做野好攰,好想揼下骨舒服下,佢有反應😏😏,同我講不如見面鬆兩野,我心諗甘so,即刻拎個病假,準備好晒工具

引用:
原帖由 xxxjack02060 於 14/4/2017 09:19 發表 查看引用來源
一直以黎系呢道都齋睇唔留言
今次既經歷真係要寫下

事源系幾個月前某apps識左個3x既人妻,樣貌似2x,身形少肥,最重要既係上圍應該都唔少野🙈。雖然同佢係幾岩傾,乜都傾得,咸野都會講,但本身都無諗咩衰 ...
師兄!我建議你快D post埋下一段!唔係好易被認為係灌水貼

打打下post左😓😓😓

其實約見面已經搞左個幾星期
因為佢始終想系屋企,呢個都會有少少難度
直至尋日,大家都夾到喇。
我地相約左系佢樓下等,過左預定時間十分鐘都未見人,心諗會唔會放飛機呀,就系呢個時候佢就岀現喇,真人靚過上鏡,都keep得幾好。

上到樓,佢話好熱要沖涼換件衫先,我就坐系沙發睇下電視喇。佢岀返黎既時候,係一件黑色吊帶背心加熱褲,我都好樓望,但大家都係第一次見有啲怕羞,甘繼續睇下電視吹下水,打破悶局喇。睇都甘上下,佢撳撳條頸話有啲攰,我就主動幫佢按幾下先,但系沙發都唔太就手,甘就提議不如上床按喇。

入到房,好強烈既香薰味道,甘我都正經甘幫佢除去上身衫,佢一直背住我直至趴系床道🙈,都係基本按摩喇,自己其實都唔係好識,之前上網學黎幫前女友按下甘,正正經經甘按,都七七八八,見佢無乜反應,下身都係隨便按幾下,熱褲都無除。諗住差不多完喇,突然之間,佢轉身同我講:「想唔想同我做?」我當下真係呆左唔識反應,除左係條問題之外,仲有心口上既一對木瓜。都未黎得切反應既時候,佢已經錫左埋黎,仲咀得好激烈,不停捉我隻手去揸佢個胸,唔知佢係咪好耐無得到呢(聽佢講過性生活好一般),佢亦好快手地連底褲都除埋,眼見甘樣,我當然好識做地隻手轉去妹妹道喇,上下其手到甘上下,佢竟然拉我個頭去佢妹妹道,仲要好enjoy,我當然會好好服侍佢喇,手口並用,佢就愈叫愈大聲,大概十分鏡,佢已經慘叫一聲,雙腿一震,我當然唔會停手,繼續攻勢,佢妹妹已經不停漏水,佢亦都話我知已經滿足喇。

但係當時既我,仍然著住底褲仲有被佢玩到硬晒既弟弟,佢見到國旗甘直都自動波幫我含,見到對木瓜不停晃動,真係好吸引,一時用奶夾,一時用口吹,而且佢既口功都幾強,不經不覺已經射左喇。

黎到呢道時間都差吾多,一齊岀去行左陣食少少野就散喇。呢個關係keep唔keep到,無人知,有無下一次既機會亦係未知之數。
但我知今日大家都好滿足,而且又上左一堂寶貴既按摩課。

師兄好有性福

引用:
原帖由 xxxjack02060 於 14/4/2017 10:31 發表 查看引用來源
打打下post左😓😓😓

其實約見面已經搞左個幾星期
因為佢始終想系屋企,呢個都會有少少難度
直至尋日,大家都夾到喇。
我地相約左系佢樓下等,過左預定時間十分鐘都未見人,心諗會唔會放飛 ...
冇做到?

引用:
原帖由 209474217 於 2017-4-14 12:56 PM 發表 查看引用來源

冇做到?
無呀,怕佢反感😎😎

引用:
原帖由 xxxjack02060 於 14/4/2017 13:04 發表 查看引用來源

無呀,怕佢反感😎😎
師兄好幸運

點解喔回下氣做多次

恭喜師兄,好野要繼續keep住呀😄😄

師兄你係邊區,咁易微到人妻,我揾極都冇回😥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆