淫蕩噶網友

收藏  |  訂閱
9  3.3k

淫蕩噶網友

記得幾年前,個陣自己又未拍拖,無女插,所以經常上APP聊女仔傾計,但無個可以聊到上床噶!后來無意加左個,一開始吾傾咸野,搏巨好感先!睇來我噶計劃成功了,傾左好長時間,後來就傾到咸野,巨又無反感,而且仲話巨搞起野上來好癲,我話,系米啊,系噶話,要試下先得啊,之後我地就約左個時間出來,個陣系夏天,約左出來,第一眼見到巨,白色T仔,超短牛仔褲,不過吾高,可以講有D矮,不過吾緊要啦,有得搞,吾理巨高定矮了!

我提前book左間房,我地中午度就到左了,上左房后,我馬上攬住 巨錫,小弟178高,條女應該未夠150度,所以我都錫得有小小辛苦!後來巨話要沖個涼先,個陣都錫到有少少HI了,我就問巨,可吾只可以 一齊沖了,巨話你鍾意嘍,甘我就馬上除曬衫,同巨一齊入左沖涼房,巨幫我洗背脊,當然,必然要洗麻條炮啦!我就借幫巨沖涼,不停甘揸巨個波,比我揸得好舒服下,后來巨直接就彎低身,直接含起我條野了,吾含還好,一含就爽到爆啊,口功技術真系一流,爽得不得了!我只手都無得閑,一只手一個波,系甘揸,巨邊含邊叫,加上頭發濕濕地,個個畫圖,到衣加林起都硬得起啊!
含左一陣后,巨話要出去搞,我直接抱起巨上左床,馬上趴系巨身,不停甘咀巨,巨都好識做甘迴應我,濕吻左一陣,巨只手就開始不停甘摸我條野,比巨搞到條野硬鬼曬,咀左一陣,條野已經硬到不得了了,巨就開始向下面進攻,巨見到我條野扯到直曬,巨話,你條野好大啊,跟住就直接一口含住條野,又含撚,又含蛋,仲啜到好大声添!

后來我話,我都要食你只鮑,巨嘴都無離開過我條野,直接轉個方向,成個西露曬比我睇 ,我一開始無食,而系用手指不停甘磨巨粒野,越磨,巨就叫得越大聲,後來我直接用利伸入巨個西到,巨震左震,話好舒服!巨含左陣,就轉個身來,坐系我身上,我就睇住巨,等巨自己揸住我條野,自己插入去,自己不停甘上下系度UN,我扶住巨條腰,等巨一坐落來,我順勢頂巨一下,下下都插到最深,UN左一陣后,可以有小小累,巨趴系我身上,邊錫邊系度UN,錫下錫下,我地轉左男上,我壓低巨兩條腳,下下插到最深,巨就下下都叫到好大聲,巨塊面都比我插到紅卜卜,好得意

可能大家都系第一次同網友搞,巨比較敏感,我狂插左一陣,巨就話吾得了吾得了,仲用腳夾曬我條腰,系甘系度震下震下,我知道巨已經來左一次高潮,我等巨震完,我就話想系后面插巨,巨無講咩,軟奶奶甘翻過身,扶住個床頭,因為比較少后入,所以一開始無穩到入口,巨見我一直系巨個西度磨下磨下,一直吾入來,巨就話快點插入來啦,跟住就直接揸住條野,直接插左入去。我一開始慢慢插,後來越插越快,插到啪啪聲,加上巨D西水吱吱聲,爽到上天啊!我直接用呢個姿勢插左幾分鐘,吾知系米女噶巖來完高潮,特別敏感,巨雙準備高潮了,而我系狂插后,都已經開始想射了,我邊插邊問巨想我射系邊度,巨直接話,射入面啊,我要你射曬比我啊,我一聽到,興奮到不得了,加快速度,啪啪聲,最後一滴不剩,全部射曬入巨個西度,巨都一齊高潮,兩個人累到直接趴系床上面,我射完后,無即刻羅出來,趁住仲有少少硬,又插多巨兩野!等巨軟左了,我再羅出來,巨直接用口幫我含左下,來返個清潔。

后來我先知,巨鍾意吾戴套做,話吾戴套爽好多啊!而且仲鍾意內射,從此以後,我地次次卜野,我都無戴套,仲幾乎次次都射曬入面了!

齋睇都覺得好爽

師兄因住搞出人命有手尾跟

約出黎都係食飯多:smile_42:

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-3-31 10:45 PM 發表 查看引用來源
齋睇都覺得好爽
巨Hi起上來,真系好癲加!巨仲主動過我啊!

引用:
原帖由 kelvinkwok828 於 2017-4-1 01:30 PM 發表 查看引用來源
師兄因住搞出人命有手尾跟
未試過啊!可能巨食左藥無同我講吧

引用:
原帖由 春天狂野的湯圓 於 2017-4-1 02:17 PM 發表 查看引用來源
約出黎都係食飯多:smile_42:
食多兩次就得啦!

wow 食好野

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-4-1 04:23 PM 發表 查看引用來源
wow 食好野
都幾好食啊!食過返尋味!

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-4-1 04:23 PM 發表 查看引用來源
wow 食好野
同師姐你玩應該仲正仲癲

前往最後回覆