上一頁下一頁
發新話題

人妻的故事PArt 6 #113 photo

收藏  |  訂閱
127  43.1k

人妻的故事PArt 6 #113 photo

3年前搬入這屋苑時,實在沒有想過會和一個有婦之夫,有小朋友的男人發展出這一種關係,到了現在我仍然沒法擺脫和他的感情…

當時我的小朋友剛出生,到了她3歲時,就安排我的女兒上幼稚園,而他的兒子比我女兒大一年,又是同一間學校,所以大家每天都會一同在屋苑等候學巴,而我和他就是在這情況下認識。開初,大家都只早晨同拜拜,但由於小朋友的關係,話題慢慢增多,我地亦都交換了WHATSAPP , 有時晚上都會閒聊一下。

其實,我地的背景都幾相似,各有一個小朋友,而我們的另一半都是經常要出差的,所以照顧小朋友都是由我們和工人負責。有時晚上無野做,我地會同小朋友去會所玩,當然我地就係坐埋一邊傾計。

大約過左一年,我地已經成為經常傾計的朋友,對大家的生活及工作都相當了解。有時佢早上無帶小朋友返學,我個心居然有一點點的掛著他。

原本我是在灣仔返工,而他就在九龍灣。所以我每天送完女兒上校車,就要趕急的去追過海巴士,而他就會開車返工。唔知係咪上天安排,我公司竟然搬OFFICE,仲要搬去同佢同一座大廈。當我知道這消息後,我真係開心左幾日!
自此之後,我每天都坐佢車返工同放工,好明顯我地都好珍惜每天1個多小時的獨處時間,有時晚上更會一起晚上外出吃飯。當場屋苑有好多保安同鄰居,大家明白人言可畏,所以我每天都是在路口上車和下車。

有一天,我要出外見客,回到公司已經是晚上8點多了,由此下雨關係,我成個身濕晒,所以在公司放下東西後,就打算乘的士回家。當時我心想,他大概已經走了…我嘆了一口氣,其實當日我和老公鬧交,再加上工作上的壓力,實在不想咁早回家。正當我在街頭等的士的時候,佢車停左係我面前。我上左佢架車,佢話: 點解唔CALL我接你?
我: 我諗你應該走左..
佢: 咁我車你返去…
我: 不如出去同我飲杯野..
佢: 你個身濕晒,不如上我OFFICE整乾先LA…
我點點頭,於是我地上左佢OFFICE。入到佢間房,我坐係SOFA上,我: 唔好意思,我對鞋都濕埋,我可唔可以除左鞋。

佢: 隨便LA…成公司的人已經走晒..
於是我除左對鞋,坐在SOFA休息。佢轉身出左去,跟著拿了一杯熱咖啡比我飲。
佢:飲左杯熱野先LA,一陣冷親呀..
由於杯咖啡好熱,我用雙手接了。
跟著他從櫃中取出了毛巾,說: 先抺乾頭髮..
由於我雙手拿了咖啡,一時之間接唔到毛巾…
佢走到我面前,看了我一陣,說: 不如….我幫你抺…
我呆了一下,深深吸了一口氣,由於我地之前從未有身體接觸,但是我從來沒有想拒絕佢。
我: 你…得唔得GAR….
佢無回答我,只係開始用毛巾在我的頭上抺著。與其話抺頭髮,不如話他在我的頭上按摩。他的手勢很好,我成個人已經好放鬆。跟著他竟然開始按我的耳珠。而耳珠正正是我身上一個好敏感的地方…
唔知幾時,佢接了我手中的咖啡,坐在我的身邊,續向我的頭及耳珠按摩。
慢慢地,我由沉重的呼吸變成細細的呻吟,而我成個人已經挨在他的身上。
他: 舒服嗎?
我只係點點頭..
他: 我幫你按下膊頭…
我又點一下頭,卻發現佢沒有按摩,只是看著我。
我看一下自己,原來我的衫的扣不知不覺打開了,而他正注視著我入面淺藍色的BRA BRA.
我: 你咁樣望人地…
佢無回答我,佢突然KISS我的咀。

果一刻,我係有D驚,但係完成無想過反抗。反而慢慢地開始配合。

佢溫柔地錫我同啜我上下唇,錫咗一陣我地分開咗,鼻貼鼻望住對方,跟住我地再 kiss,呢次我雙手攬住佢背脊,錫得肉緊咗,我地條脷互相舐對方。

我下身係一條套裝短裙,襯一對有直紋嘅黑絲襪,佢雙手由我背脊滑落,經過腰去到PAT PAT。我條裙好薄,就算隔住佢都摸到我底褲邊。佢輕力揸我PAT PAT,我冇反抗。

於是佢開始一邊搓我PAT PAT一邊錫我條頸,我已經嚮度喘晒氣。過咗一陣佢想伸手入我條裙入面,我完全冇抗拒佢伸手入去,但係只係摸到對絲襪。佢一邊繼續隔住襪褲揸PAT PAT,一邊拉我坐出小小,用腳擘開我大髀,跟住伸左手去摸我陰部。佢愈來愈大膽,不單搓我陰戶,仲用中指壓入去。

當我享受緊既時後佢引我一隻手去佢褲襠,摸摸佢已勃起嘅下身。我解開皮帶,拉低西褲同底褲,開始愛撫佢嘅下身。

我地就咁樣互相替對方手淫。雖然隔住襪褲同底褲,但我覺得我下體已經濕晒,我加快手勢想完事,佢突然托住我兩邊PAT PAT將我成個人放上檯。我坐嚮檯面,襪褲同底褲已經被除到脚跟。

佢拉我PAT PAT坐出啲,佢扶住我PAT PAT,慢慢插入去...

當我地下體連埋一齊之後我攬住佢背脊,佢唔係插得好太力,加上我攬實佢做唔到大動作,我個頭枕嚮佢膊頭上喘氣,跟住我地下身一齊郁動,唔只剩係佢抽插,我都配合一齊郁,我用雙腳夾實佢條腰,我一面 kiss 一面發出呻吟聲,我地都好high,過多一陣佢捉實我PAT PAT,插到最入,然後射了。

寫得好詳細,好好睇

Good .what next ?

結論係揸車易搵到食?

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-3-31 10:14 AM 發表 查看引用來源
3年前搬入這屋苑時,實在沒有想過會和一個有婦之夫,有小朋友的男人發展出這一種關係,到了現在我仍然沒法擺脫和他的感情…

當時我的小朋友剛出生,到了她3歲時,就安排我的女兒上幼稚園,而他的兒子比我女兒大一 ...
幾好睇~~之後仲有無來往

good post, looking for update!

內射?

內射?

引用:
原帖由 床下原始的留言 於 2017-3-31 10:14 AM 發表 查看引用來源

當時我的小朋友剛出生,到了她3歲時,就安排我的女兒上幼稚園,而他的兒子比我女兒大一 ...
短裙黑絲 OL, 除左對高跟鞋 喺面前

男人點忍 ?

中晒我嘅要害,受不了啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆