上一頁下一頁
發新話題

被sp破處

收藏  |  訂閱
337  64.5k

被sp破處

上網招咗個處嘅sp, 見過佢一次,一啲都吾吸引又吾靚仔。
我同佢行街佢不斷想拉我入殘廁,我有啲淆吾肯入,於是佢用武力拉我入去。
我未搞過所以好淆想走,但係佢一野撲咗我埋牆,好大力,壓住我就開始錫。
佢錫完我耳仔又同我濕吻,我成個人都軟哂好想要,呢個時候佢攬住我然後繼續錫,我feel到我下面都濕哂。然後佢就除咗我條褲摸我妹妹,仲話:咦你好濕喎想吾想要啊。跟住佢好似摸到我g點我更加想要。然後我又除咗佢條褲摸下佢嘅棒棒,其實我第一次摸,好緊張,佢真係好硬。佢叫我幫佢含我就含咗,好奇怪但我幾中意。我諗住foreplay完就算啦,點知佢插咗入黎仲要吾帶套,但係真係好舒服。佢叫我好似av嗰啲狗仔咁我又照做,用咗好多個position我仲潮吹埋。。。真係好想嗌,好想佢大力啲,好想聽到啪啪聲。呢個時候,佢竟然中出咗。我係咪好淫,第一次竟然就咁濕咁想要。ps.我第一次之後冇出血先發現我就係傳說中冇處女膜既人

我都想傾下計

引用:
原帖由 hope_lost 於 2017-3-18 01:43 AM 發表 查看引用來源
我都想傾下計
wechat la

食藥

玩菊花:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 11aaaaaaa11 於 2017-3-18 06:50 AM 發表 查看引用來源
食藥
食咗,最後冇事

引用:
原帖由 濕哂好想要 於 18/3/2017 11:05 發表 查看引用來源

食咗,最後冇事
講到好似好簡單.

引用:
原帖由 vinda2010 於 2017-3-18 11:19 AM 發表 查看引用來源

講到好似好簡單.
吾係吾係,skip哂啲過程啫,淆死我嗰陣

男男愛愛基路難行

引用:
原帖由 濕哂好想要 於 2017-3-18 01:22 AM 發表 查看引用來源
上網招咗個處嘅sp, 見過佢一次,一啲都吾吸引又吾靚仔。
我同佢行街佢不斷想拉我入殘廁,我有啲淆吾肯入,於是佢用武力拉我入去。
我未搞過所以好淆想走,但係佢一野撲咗我埋牆,好大 ...
呢啲真係高手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆