上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

做左cdrom成個月,決定都開個post講下d自己野.
#1,14,41,63,103,124,149,173,205,211,228,238,269,280,318,346,378,427,438,444,459,519,533,547,555,561,610,616,621,635,645,649,652,654,660,665

係大半年之前,我會仲以為自己只會同當時既bf有sex.
而事實上,bf話我好配合,而我亦都好中意佢.
直到大半年前,同佢分手之後,至發覺原來自己並唔係咁樣......
連我自己都唔知道,幾時會忽然變左另一個人.

第一次係分手後無耐,其中一個女仔fd幫我約左幾個人一齊玩下吹下水,

本來無諗住會搞乜野.
去到係三層既村屋,連埋我有3男3女.
初時傾下計,飲下野,之後玩下board game,我同一個男仔叫Jason一pair,佢亦係屋主.
過程中我地都有d互動,亦有拍下膊頭,拍下手.
當一次我地贏左,佢忘形咁抱住我.當時我忽然有d觸電既感覺,或者因為分手之後就未比男仔攬過.

到左夜晚,飲左d酒,有人提議玩true or dare.
初初都無乜野,後尾可能因為飲左酒,內容開始3級.
而我有時有d唔服輸既性格,所以dare都會照做.
其中一次係我要係一個男仔耳邊呻吟,而我就選左Jason,而我亦專登向佢耳仔吹下氣.
慢慢玩下玩下,大家都多左好多body touch.
結果個晚,我就留低左係舍房,亦係我第一次同非bf做.

唔知大家想睇故事,定係過程呢????hehe

好想知妳點同人玩?支持繼續寫落去

咁爆

分手後若有所失,心理都會出現些莫名奇妙的情緒,我也曾出現過荒唐歲月,師妹請繼續分享,支持你!

Wait to share more detail !!!

想知啊~~~
又有故事聽了

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 12:02 發表 查看引用來源
做左cdrom成個月,決定都開個post講下d自己野.

係大半年之前,我會仲以為自己只會同當時既bf有sex.
而事實上,bf話我好配合,而我亦都好中意佢.
直到大半年前,同佢分手之後,至發覺原來自己並唔係咁樣......
連我自 ...
師妹身材好正呀 !!!!!!!!!!

你係唔係想講,乖乖女插多幾次變淫娃?

點解可以咁好運嫁…有得識版主

hi karen.,

hi nice to meet u , do you mind we further chat to share story ? please pm me if  ok, tks.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆