47 12345
上一頁下一頁
發新話題

布吉荒淫之旅 更新#9 #33

收藏  |  訂閱
46  25.2k

布吉荒淫之旅 更新#9 #33

早前提過的長州野戰,但被版主消失咗!詳細唔講喇。
話說同條仔好失望咁去完長州。總係感覺冇玩得盡興,於是我地就決定去一次布吉荒淫之旅⋯⋯
今次我地book咗一間Villa,超大間屋兩層仲有個大泳池(真係點玩都得:smile_47可能已經有人估到邊間:smile_41:
一切準備好!我們的布吉荒淫之旅就由飛機開始講起⋯⋯⋯⋯
當日⋯正確係當晚⋯因我地坐晚上11點機。
Sorry 出門食飯!遲D再打

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-21 06:59 PM 發表 查看引用來源
話說同條仔好失望咁去完長州。總係感覺冇玩得盡興,於是我地就決定去一次布吉荒淫之旅⋯⋯Hee
今次我地book咗一間Vall,超大間屋兩層仲有個大泳池(真 ...
第1

引用:
原帖由 hkcsd 於 2017-1-21 06:59 PM 發表 查看引用來源
話說同條仔好失望咁去完長州。總係感覺冇玩得盡興,於是我地就決定去一次布吉荒淫之旅⋯⋯Hee
今次我地book咗一間Villa,超大間屋兩層仲有個大泳池(真 ...

引用:
今次我地book咗一間Vall,超大間屋兩層仲有個大泳池(真 ...
霸位等睇好戲

去布吉仲唔吉番夠本

我仲記得小小前文,好文就删,無聊吹水就唔刪,正19版主!

樓主去布吉玩左幾多日呀?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2017-1-22 06:06 PM 發表 查看引用來源
樓主去布吉玩左幾多日呀?
5日4夜

飛機上:
坐過夜機都知道,飛到某個時間就會熄燈,衰佬就喺依個時候隻手閞始自由行揸又摸又吹氣~~真係想叫出嚟但始終係飛機上唔可以太放縱,但我妹妹又唔爭氣⋯濕啦!由於今次係荒淫之旅,於是我去廁所將個bra除咗方便下衰佬,我又舒服亦由依刻開始5日都玩真空啦由於小妹件衫係前拉鍊的連身裙,所以亦拉低小小比個訊息個衰佬知,我真空㗎:smile_44:返到位到我攪返佢啦!先比佢睇下我條事業缐再玩下佢支棍,哈哈!支棍硬到呢!依刻大家都非常興奮,我搵張氈借住大家,佢就拉開我條拉鍊,拉到差不多到肚基本上成個波波都出哂嚟,當然我亦拉開佢條䃿條拉鍊比支棍出嚟啦大家就⋯佢玩我波波,我就不斷上上落落玩支棍,玩到咁上下衰佬話想射喎!吓⋯依刻我真係點呢!用手?用口?點呢?最後決定就剌激一下先一野扒落去佢支棍度,就快快咁吞吐~~咁就完成咗荒淫之旅第一炮啦!

快D寫第二砲呢

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆