上一頁下一頁
發新話題

妹妹比人插到一發不可收拾... 成日都好想要

收藏  |  訂閱
125  35.4k

妹妹比人插到一發不可收拾... 成日都好想要

講下自己先...
小妹今年19歲... 係外國讀緊大學
身材麻麻地,得32D,成日比人嫌棄:(

同男朋友拍左幾年拖,上年先破處,我地兩個都係第一次所以好多野都要一齊摸索...
第一次之前我已經發覺自己好淫,成日都想睇咸片,摸下自己妹妹咁... 平時都好容易濕...

記得以前成日一個人行商場既時候,成日都會貪刺激入廁所diy到高潮先肯出去... 同埋返學發白日夢幻想比人搞,借d意話去廁所,其實入去diy...

到後來破左處,性慾就更加一發不可收拾,成日lur男朋友叫佢搞我,佢又唔係成日理我,淨係掛住打機... 所以次次搞野都好意猶未盡... 唯有自己睇下片自己搞掂

近排覺得手指已經滿足唔到我,突然唸起想試下用電動牙刷... 一試就愛上啊簡直!1分鐘倒就高潮... 一次過高潮成5-6次... d水搞到床單都濕埋... 講講下而家妹妹又開始濕啦... 好想比人大大力插啊...

引用:
原帖由 kissyc 於 2016-11-13 08:47 AM 發表 查看引用來源
講下自己先...
小妹今年19歲... 係外國讀緊大學
身材麻麻地,得32D,成日比人嫌棄:(

同男朋友拍左幾年拖,上年先破處,我地兩個都係第一次所以好多野都要一齊摸索...
第一次之前我已經發覺自己好淫,成日都想 ...
妹妹32D身材仲麻麻地呀~~~

引用:
原帖由 野涼 於 2016-11-13 08:51 AM 發表 查看引用來源

妹妹32D身材仲麻麻地呀~~~
得32咋,著衫望落好細😣 唔著既話就普普通通

無唸過打文都會濕得咁緊要... 用手指都唔夠舒服... 好想要大棒棒...

引用:
原帖由 kissyc 於 2016-11-13 08:55 AM 發表 查看引用來源

得32咋,著衫望落好細😣 唔著既話就普普通通
唔著一定好大呀
你應該好細粒

引用:
原帖由 kissyc 於 2016-11-13 08:58 AM 發表 查看引用來源
無唸過打文都會濕得咁緊要... 用手指都唔夠舒服... 好想要大棒棒...
Come on baby
我條大棒棒等緊你
睇唔睇到pm嫁你?

你幾高?32D唔算細, 咁性慾強我鍾意

引用:
原帖由 kissyc 於 2016-11-13 08:58 AM 發表 查看引用來源
你真係算係淫底~ 身材又好, GOOD LA:smile_34:

師妹不如影張相上黎等ching們睇下係咪真係人細鬼大

引用:
原帖由 dotrain 於 2016-11-13 09:26 AM 發表 查看引用來源
你幾高?32D唔算細, 咁性慾強我鍾意
我162... 47kg少肥...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆