雨條淫蟲係大廳

收藏  |  訂閱
17  12.9k

雨條淫蟲係大廳

好耐冇上來,我諗好多人都唔記得咗我啦:smile_13:

琴日紅日冇野做女友 whatsapp 我話來我屋企 :smile_47: 都知咩事啦。因為屋企人出哂街,冇咁早返,所以都知有排玩。

我接佢返屋企之前買定外賣返屋企打算食埋先開戰,點知我地一返到屋企放低個外賣,個衰妹就即刻走過來想開戰 (因為我屋企村屋嘅關係,地下係廳來,一樓先係我間房) 好等唔切咁 但係我都想食埋野先,因為真係好肚餓。最後食埋先開戰。

其實之前都試過,就係係地下大廳搞,其實刺激得來又好怕俾人見到,住村屋嘅朋友就會明白,出面嘅人好易望到入來。我地當然關哂窗簾啦,不過成日覺得出面可以係裝到入來睇,不過太high la, 當賣大包啦

食完就即刻去咗梳發到搞,前戲就當然唔少得我隻加藤英手指啦 :smile_47::smile_47: 搞到女友可能high 得濟,突然話不如唔好用套直接入,係男人聽到呢句應該都扺受唔住 :smile_o13:, 之後就即刻落閘放狗,沖呀!

其實好想拍低呢個特別moment (因為有拍開),不過電話放得太遠啦,我走咗去攞實會俾佢鬧我唔專心,所以都係專心啲好:smile_o05:

唔用套搞有個好處,就係可以插插吓攞出來奶吓佢啲西水(佢西水經常氾濫) 最好係冇油味,真係好正!

最後插到咁上下,佢又叫我死都唔好射係佢到:smile_27:搞到我最後射咗好多係個梳發到。。。

咁浪費。。。
射入去好過!

引用:
原帖由 seven柒 於 2016-9-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
咁浪費。。。
射入去好過!
我都想。。。女友死都唔俾

引用:
原帖由 7man 於 2016-9-17 01:00 PM 發表 查看引用來源

我都想。。。女友死都唔俾
危險期→驚搞出人命

咁正。我都經常喺廳攪,嗰種刺激感真係非筆墨所能形容

口爆唔得既咩?

好想試,下次預埋我同女友。。。

引用:
原帖由 雨中奔放的腳毛 於 2016-9-18 12:22 PM 發表 查看引用來源
好想試,下次預埋我同女友。。。
咁到時咪變咗四條淫蟲係大廳 XD

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2016-9-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

其實之後嗰日就內射左兩次 lol

危險期→驚搞出人命

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2016-9-18 08:01 AM 發表 查看引用來源
咁正。我都經常喺廳攪,嗰種刺激感真係非筆墨所能形容
係呀,真係勁high!!! 就好似車震咁high

前往最後回覆