沉迷lkf

收藏  |  訂閱
23  6.5k

沉迷lkf

上年開始 小妹就開始落club
咁自問樣 身材都吾差啦 瘦底有啲波啦
平時吾洗著到好行都吾少仔埋身既
不過呢吾好話走 連電話都好少俾人
真係純想搵個人攬下錫下
出黎玩 最緊要錫住自已副偈嘛
雖然小妹好易好易就濕曬 但我好忍得又好理性
成日覺得夜場啲仔好污糟 (no offence)
所以呢個post 呢就係想講下幾個令我破格有下文既仔
話說有條仔 叫佢做X啦 係夜場識既
一路係枱到係dance floor都拖住手來回幾次 每次出dance floor 佢都愈大膽 又拖下攬下 到磨下錫下 到慢慢摸下pat pat 揸我波波 了我下面了到出曬水 但因為都係dance floor 佢都係挑逗下我豆豆 佢仲叫我僕係佢耳邊淫叫下 咁嘈冇人聽到 佢一摸我仲feel到身邊有不少仔係身邊抽下水tim
雖然佢不斷話落旺角不斷話叫我跟佢走
但嗰晚我冇跟佢走 之後佢約過我好多次出黎我都冇應約啦
直到有一次 佢話帶我去食之前西貢好興嗰個海膽
之後我個吃貨竟然出左去 去到沙田以為要搭巴士入去啦點知佢已經買完一隻隻既海膽出黎(嗰時未咁出名冇咁多人排)
之後就出左旺角 行行下佢話攰不如開間房休息下 嗰時已經冧冧地就去左呀咩佳開房(係咪吾出得全名)
入到去佢真係同我睇電視喎一齊 之後我隻腳仔突然掂到佢 x就話嘩咁凍既 等我攬住你 之後我地就對望左一下仲車起上黎 車車下就發現佢吾知幾時除左褲
X:我扯曬喇 幫我
我話 下我吾識嫁喎(扮野)
X 黎啦
之後我就幫佢打左一陣就放入口含 聽住佢細細聲叫真係好正 男仔呻吟真係會令我濕曬 之後我就好努力咁幫佢含 點知吾夠三分鐘佢就突然禁住我個頭口爆左我 之後佢就不斷話我口技好好又打得好舒服 睇吾出 以為我係嗰啲會啲牙咬到嗰啲 估吾到我吾係得個樣 以為含兩下就直接屌好過
雖然佢好快射 但佢都好快硬
佢不斷揸我個波
又了我妹妹搞到我好痕好濕
好識挑逗我
之後佢帶套就禁住我磨我妹妹
X 叫我插你吖
Me 插我啦(已經迷曬
x 點解要插你呀
Me 我好濕好想要
之後男上左一陣 不斷抽插我
插左一陣我地啲毛 大脾咩都濕曬
插插下就拉我去鏡度推
我合埋腳抬高patpat 'ung' 高腳俾佢插入黎
佢一入黎就話包得好緊好舒服 吾係西隧
仲一路插一路玩我波波
搞到我嗌到好大声
X 再大力啲好吾好?
Me 好。。。好呀
X 叫我大力啲吖
Me 大。。。力。。。。大力啲
X望住你個淫樣推真係好正 望住塊鏡 望住自己個淫樣!平時吾係好高逗既咩?又俾我插?
之後我已經咩都控制吾到 只係識叫推係我既弱點 一推就好易高潮又好易腳軟
因為合埋腳又太緊張夾住佢
佢插多幾下就射左
我地take bath 之後就夠鐘了
一路走我就好滿足咁拖住佢 佢就話我搞到佢冧曬偈

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2016-6-30 02:55 AM 發表 查看引用來源
真係純想搵個人攬下錫下
雖然小妹好易 ...
so nice
Lkf 都好耐冇去lu
唔好咁易跟人走係岩既
但最後都食左,haa

支持師姐我都想喎

Lkf真係好好玩咩人都有

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2016-6-30 02:55 AM 發表 查看引用來源
真係純想搵個人攬下錫下
雖然小妹好易 ...
師姐副偈一定好正啦,希望有機會比我地睇下啦^_^

引用:
原帖由 garyn79 於 2016-6-30 07:15 AM 發表 查看引用來源

師姐副偈一定好正啦,希望有機會比我地睇下啦^_^

諗下先啦

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2016-6-30 10:19 AM 發表 查看引用來源

諗下先啦

你話諗下就好了^_^

引用:
真係純想搵個人攬下錫下
雖然小妹好易 ...
寫得幾好,剖白了女性對性渴求和又想保護自己的心態,唔錯唔錯!
希望樓主會寫更多的故事!

望住塊鏡後推呢個POSE 真係無得輸:smile_40:
仲有POSE玩過啊

師姐, 有無機會認識下你呀:smile_30:
引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2016-6-30 10:19 AM 發表 查看引用來源

諗下先啦

前往最後回覆