上一頁下一頁
發新話題

大波的朋友

收藏  |  訂閱
774  78.2k

大波的朋友

呢度有唔少CHING,同唔少師姐,都係話自己遇到個好大波既SP, 一係就自己係好大波!!!!
其實都幾jealous,有個CHING仲話自己有個E奶SP,仲要之後同埋佢玩3P......呢D野我地呢D人真係可遇不可求

本身自己個樣都OK啦,又係D體育奇才,所以都識到唔少女仔既......不過真係無乜幾個係好大好正既女仔!

今次呢個女主角係我朋友之中既其中一人,係我中六中七既一個朋友仔!都成10年前既事LU

我地叫佢C小姐啦,細細粒,155cm到,大眼仔得黎都幾靚女.最重要當然係佢既C級BALL. 有次我地既一個COMMON朋友,突然話女朋友發癩,所以黎唔到食飯,咁我同C小姐仲有B小姐(無身材既朋友)就3個人食飯, C 小姐都算係slim既女仔,所以有時佢都會著得緊身D. o個晚C小姐係著左件低胸既白色緊身背心,出面被左件外套仔,咁我本身都高高地,我一望落去真係成條溝望晒, 有時諗返,點解佢32C都可以迫到咁震撼呢?係佢帶細一個SIZE定係個BRA PUSH得好勁,定係其他原因,真係好想知.

食飯中間D野唔講,食完我就送佢返屋企啦....去到佢屋企附近,突然有個人踩單車直衝,咁我驚佢俾人撞親,咁我就一手拉佢埋我度,可能真係好Q,佢成對波撞左苫我手臂同我個心口度,佢個BRA唔係厚個隻,撞落黎真係好軟淋淋......個刻又唔知做咩事,我竟然同佢講話,"原來你對波咁大咁軟架.....!"  佢竟然係答我," 你望左幾年你唔知架咩?" 我個心呆左,因為原來佢一路都知道我有昅佢對波.我只係扮晒野話,"緊係無啦"

之後佢問我,"你係唔係一直都好想試下揸我個胸?" 我無出聲, 佢竟然行前一步, 個人向前傾少少,之後左右手用力一夾,夾左條極深既乳溝出黎,之後就話,"俾你望多眼喇......! 你想掂佢既就黎追我,等我考慮下俾唔俾你掂先!"   之後佢就轉身自己向屋企個方向行, 我就跟住佢後面,到左樓下,佢就回頭望一望我,就話,"我上去喇"

我都無再去問佢野,同佢講聲BYE就自己走左! 其實佢係我身邊少有既身材好好既女仔.......而我往後既日子,其實好多時識女朋友OR去玩,都係會個心以佢個身型做一個STANDARD......

人地比哂機會,你都唔去馬?

係讀書時期經常都會𥄫啲大波同學fd 佢地點會五知啲男仔𥄫 同埋好鐘意帶黑bra 驚死人五知  如果玩得埋成日都食波餅

引用:
原帖由 somatt 於 2016-6-11 06:59 PM 發表 查看引用來源
係讀書時期經常都會𥄫啲大波同學fd 佢地點會五知啲男仔𥄫 同埋好鐘意帶黑bra 驚死人五知  如果玩得埋成日都食波餅

佢地一早明白收兵之道呢。

我都大...但無兵....唉......

引用:
原帖由 失常少女 於 2016-6-11 09:52 PM 發表 查看引用來源
我都大...但無兵....唉......
我識到個小師妹,佢都係大波,但性格真係唔岩收兵

引用:
原帖由 rainbow39 於 2016-6-11 10:01 PM 發表 查看引用來源

why ?

引用:
原帖由 rainbow39 於 2016-6-11 10:01 PM 發表 查看引用來源

why ?

引用:
原帖由 失常少女 於 2016-6-11 10:44 PM 發表 查看引用來源
why ?
因為佢好易鐘意人,本身諗住食人
點知就對個男仔動左真感情,佢都週不時搵我吐苦水

引用:
原帖由 rainbow39 於 2016-6-11 11:07 PM 發表 查看引用來源

因為佢好易鐘意人,本身諗住食人
點知就對個男仔動左真感情,佢都週不時搵我吐苦水
look like me,好易鐘意人:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆