上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
510  91.2k

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

今次我決定要用正身出post,唔知大家認唔認到我呢?我有問准大少先出post架
如果大家有睇post,都知我有d暗示,無錯我趁連假飛左返香港。
係星期四晚,我好型咁即時買機票,即時飛番香港今次返香港,我係無打算會返屋企,咁大家應該知我返黎係為咩?飛返黎之前當然要搵人接機,好好彩搵第一個人就已經ok。
接左機一開始都幾規矩下既,不過上到車佢就即刻手多多,一摸就講左句:「真係真空架wo!」我即時話:「唔通你以為我呃你咩?我平時真係真空架。」佢話:「唔係唔信只不過想摸下」,之後一邊搓,一邊就掃落大脾手多多。因為係危險駕駛,所以我就話:「今晚先慢慢手多,你再手多,我都手多多架,乖~唔准危險駕駛。」
之後我地去左深井既7仔買叮飯,因為我幾乎無食過野,超肚餓。係等緊個飯叮好個陣,我就攬住佢講:「好耐都無人俾我咁攬住。」佢話:「係wo~你係個邊禁慾,無人俾你攬。」總之個段時間我地就我攬下佢,佢攬下我手多多下咁la,佢有時會伸入外套手多多,不過我一見到有人就會打佢隻手,示意佢規距D。
之後佢話佢book間酒店係汀9,話我應該知係邊間,佢未去過,唔係好識路。我大概估到係邊間,因為汀9既我去過2間,揸得車既都係去個間。我就話我去過幾次,大概識路。佢問我係同邊個黎?我諗都唔洗諗就答:「大少!」
去到酒店話已經無哂大床,但已經將2床盡量泊埋同埋幫我地轉左做海景房。
係呢晚我真係發生左幾多第一次,第一次見到有人可以唔識開房門,第一次有人唔俾我手多多口多多係因為佢覺得痕,第一次被拒絕我服侍沖涼,亦都係第一次有人同我全裸咁訓可以咁乖。
入到房我地就開始kiss同除3,手多多口多多左幾下之後,我就乖乖地咁坐埋左一邊食我既飯,佢就睇電視加玩手機。食完飯我就上番床繼續手多多口多多,搞左陣,佢就去沖涼。我就乖乖地綁起左D頭髮,打算服侍佢沖涼。點知佢叫我乖乖地係外面等佢>,<等佢沖完涼,我就口多多幾下,佢就叫我乖去左沖涼擦牙先,我唯有乖乖咁去沖涼擦牙。(待續)

琴日朝大少知我返左黎,就執左3出黎準備同我過夜。因為大少當時仲未知我黎M,所以就問我:「打算,食dinner,翻酒店去同你一次先,之後綁起你加震蛋一齊落沙灘,行陣就扣起你,我做陣功課再搞你,好唔好?」我即時好乖咁講:「今晚唔得WO~可以見,但無得玩,事關黎M」大少覆左我一個笑喊既表情,我唯有問大少咁仲見唔見?大少話諗緊行程,問我:「想普通行下定要肉體接觸下先?」我當然話:「我一定想肉體接觸架不過身體唔爭氣,今晚淨係可以用口同手服侍大少」
結果我就係6點半係某地方著住連身短裙黑絲加高踭鞋等大少黎接我,之後同大少食飯吹水(呢段飛,費事悶親大家)因為我扭計既關係,所以大少就book左酒店同我過夜。無錯~仲要係同第一晚同一間酒店,即係我連續2晚去同一間酒店過夜,不過係同唔同既男人。我講笑咁講話:「等陣前枱會唔會認得我,講句又係我?」大少話:「係女人既就應該檢討下,點解你可以連續2晚帶唔同男人黎開房過夜,佢做唔到。」(待續)
Po張琴晚係房影既夜景相先

淫娃返黎,正,不知道有無機會見面呢

對住個景, 可以玩露出

引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-4-2 04:31 PM 發表 查看引用來源
對住個景, 可以玩露出
有類似情節,不過未打出黎

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-4-2 03:49 PM 發表 查看引用來源
淫娃返黎,正,不知道有無機會見面呢
絕對無,因為我返黎係為左見大少
聽日又可以見到大少,真係開心

窗邊含JJ?

支持淫娃

引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-4-2 04:36 PM 發表 查看引用來源
窗邊含JJ?
唔係
我係俾大少反手扣住,之後淨係著外套,黑絲底底同高踭鞋同大少出房行(我未打到呢段住

引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-4-2 04:54 PM 發表 查看引用來源
期待
我到而家都覺得自己好似發緊夢咁(sweet爆
琴晚同大少2個人訓單人床,大少攬得我勁實
我sweet完就會好好打文

唔扑野訓埋一齊
係幾SWEET

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆