上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件

收藏  |  訂閱
468  38.1k

淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件

二姑42碎vs老虎蟹46碎…
二姑姐,大家都叫左佢個名做二推車!
起因是二姑丈不标准嘅口音引起,叫叫下就叫左二推車,連街市佬都食下佢豆腐叫佢二推車~
我同二推車嘅血緣关系好疏,但住埋同一条村,二姑丈又好乸好客,所以耐不耐都会上去佢地屋企黐下餐,有時会係廁所見到二推車d奶罩底环,貪順手会拎起玩下闻下,嘩…真乸是有陣西味,奶罩上個尺码是38D(原来只有37D),二推車真是好乸大对車頭燈架,小弟當然冇得親手渣下,唯有玩下佢個奶罩幻想下先…
二推車早排返左上大陸旅行,二姑丈返工冇去,可能趁二推車不在,上得咸网多中q左毒,叫我上去幫佢搞搞部殘腦,事关部腦都好耐,叫左佢换机又唔换,又冇裝殺毒軟件…
搞掂开返机,二姑丈问会唔会冇哂d嘢,我話睇下咪知,我同佢備左份又点会冇哂呀!一开嚟睇…
嘩 嘩 嘩!我連嘩幾聲,二都車影埋咁多性感照,二姑丈面带老尷,以笑遮醜~
二姑丈你曳啦,影埋咁多好嘢,二姑丈竟然長嘆了一聲,然后話…好久冇曳了!
吓,唔乸是呀?二推車雖然大左d,但四張幾嚟講都算唔錯,点解会咁,我想问但又问唔出口~
心諗你個老嘢咁唔色宝,浪费哂d好嘢,难為我想食都冇得食…:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
起因是二姑丈不标准嘅口音引起,叫叫下就叫左二推車,連街市佬都食下佢豆腐叫佢二推車~
我同二推車嘅血緣关系好疏,但住埋同一条村,二姑丈又好乸好 ...
反應好的話,我或者会將二推車d正相做頭像,因為我唔色貼相,用嚟做頭像就色!

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
我同二推車嘅血緣关系好疏,但住埋同一条村,二姑丈又好乸好 ...
講返正題,原来二姑丈已經冇掂二推車有一年多,二姑丈話原因有好多,又話自己年纪大,满足不了二推車,二推車索性唔比二姑丈搞,聽完我都o左嘴!
咁二推車冇需要咩?咁佢有冇係出面偷食?但我又冇问出口…
原来二姑丈話自從冇搞嘢后,漸漸就靠上网睇咸片,又或者上网睇咸古等手淫解决!
又漸漸愛上偷拍,連二推車都是佢偷拍对象…
吓,即是好多相都是偷拍的啦~

係你出手既時候

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:11 PM 發表 查看引用來源

講返正題,原来二姑丈已經冇掂二推車有一年多,二姑丈話原因有好多,又話自己年纪大,满足不了二推車,二推車索性唔比二姑丈搞,聽完我都o左嘴!
咁二推車冇需要咩?咁佢有冇係出面偷食?但我又 ...
其实今次上嚟开呢個post,都是得到二姑丈同意!而且是佢支持想我开嘅…
佢話自己上嚟睇得多,都好想出下post,想試下比人分享下二推車d淫照,我又有乜所謂,舉手之勞!
不过二姑丈又心大心細,一時話好想比人睇下二推車有幾淫,一時又話驚比佢知道后反枱!咁即是点?驚乜叉呀,我同二姑丈講,我撐佢…

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:19 PM 發表 查看引用來源

其实今次上嚟开呢個post,都是得到二姑丈同意!而且是佢支持想我开嘅…
佢話自己上嚟睇得多,都好想出下post,想試下比人分享下二推車d淫照,我又有乜所謂,舉手之勞!
不过 ...
所以希望有多d鼓励,二姑丈有睇到架,得佢應承我会换張二推車相做頭像~

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
係你出手既時候

我絕…………………………对好想出手出埋条j 都得!

二姑姐,易推車.正!
咁你二姑丈咪成日做老漢?

引用:
原帖由 Lolantoking 於 2015-9-18 04:23 PM 發表 查看引用來源
二姑姐,易推車.正!
咁你二姑丈咪成日做老漢?

佢話已经冇推車成年有多!我想代佢做老漢囉…

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-18 04:25 PM 發表 查看引用來源

佢話已经冇推車成年有多!我想代佢做老漢囉…

你唔係好老啫係嘛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆