上一頁下一頁
發新話題

後門被開發既經歷 XP (update左part2

收藏  |  訂閱
306  37.4k

後門被開發既經歷 XP (update左part2
:smile_13::smile_13:小女第一次發文。。
如果悶親各位師兄師姐既話請見諒呀:smile_24:
早幾日睇完一位師兄同sp玩二穴既文之後。。 (睇完師兄篇分享之後。。濕晒。。XP)
小女又心思思想分享下
鐘意既話就回應下我支持下啦

小小簡介
小女今年2x歲
身型算係標準?:smile_13: 腰細但波唔算大啦。。:smile_39: (要師兄們失望啦 XD)
除左以往同現任既男朋友之外都無同過其他男人有過任何性關係
不過有試過隔住電話同人DIY (1x歲果陣既事啦。。。:smile_13:)
其實我覺得自己都幾大需求下。。

入正題先
話說小女同左現任男朋友一齊之後
可能男朋友本身又比較咸濕:smile_39:
第一次同佢搞就已經係天黑搞到天光。。天光又搞到天黑既情況
基本上係搞完訓著左。。未訓醒就已經比佢再除晒d衫褲再搞。。 XP
(佢又成日睇咸片,有時搭搭下車都會拎電話出黎睇:smile_27:)
係佢耳濡目染之下。。
小女基本上同佢一齊到而家。。一日唔搞一次都唔安樂。。:smile_40:

由於我以前既經驗都唔算多。。
以前既男朋友又保守dd
無咩點同我玩過其他花式(基本上佢地一係男上女下,一係就狗仔式。。:smile_13:)
而家個男朋友就成日開咸片比我睇要我學下XD
睇得多。。就自自然然成日都好想試好想要。。(講講下我又有dd濕啦。。。)
咁有次沖沖下涼。。
佢突然想要。。
但我又黎緊m。。(就黎黎完咁)
佢就話咁係廁所搞啦。。搞完可以即刻洗。。:smile_45:
跟住佢就慢慢開始揸我個波。。又搓又meet我粒點點。。
我又幾日無要過既情況下。。好快就濕到不得了:smile_42:(雖然我本身都好易濕 XD)
佢支野又硬晒。。不停咁磨人地pat pat。。
好快我就成身軟晒任佢魚肉:smile_27:

佢磨左陣就要我轉身。。要我背住佢。。
我就順佢意咁烏低上半身。。舉高少少個pat pat比佢易d入。。
點知佢磨左2下。。
竟然輕輕用力對準我後門塞入去。。:smile_o04:
果下我梗係痛到叫左出聲啦:smile_o03:
我就同佢講。。。“衰人你入錯左。。我好痛。。:smile_o16:
bf就笑笑口咁話。。“老婆仔。。你平時睇片都好high架。。不如我地試下啦。。
頂佢個衰人原來係尊登。。:smile_22:
但。。
我又心思思。。都有dd想試。。
跟住係佢半哄半摸到我屈服既情況下。。。

嘻:smile_46:打到呢度。。待續先:smile_44::smile_o01:
小女要收工反屋企先。。:smile_o07: (趁公司無人打呢d經驗。。真係。。人地濕晒啦:smile_o05:)
如果師兄師姐們有興趣既。。。
小女會2日內更新:smile_o09:
平時好少打文章。。希望無悶親你地啦

ps.我仲係新手所以未夠分回覆大家既PM呀。。:smile_24:
如果各位大人有野想問/想同我講可以係度留言比我我會回覆架

感激。。希望你地鐘意我既分享啦

第一

沒有準備,後門唔易入

你成日入?

引用:
原帖由 yeelung1991 於 2015-9-12 07:15 PM 發表 查看引用來源
你成日入?
呵呵、又唔係咩野成日入、
後門係調教自己女人的中途課程。

引用:
原帖由 canwe88 於 2015-9-12 07:25 PM 發表 查看引用來源

師兄好似好經驗豐富咁  :p

引用:
原帖由 canwe88 於 2015-9-12 07:25 PM 發表 查看引用來源

Wow,你又分享下點調

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-12 07:34 PM 發表 查看引用來源

師兄好似好經驗豐富咁  :p
一般女人剛剛開始肯定接受不了玩後門、
好多時需要慢慢調教、
可能先插一下手指、用一下玩具、
循序漸進。
有時候、我會叫D女生自己沖涼時候、
用花灑射屁眼一下、自己扒開、將水較到集中一點、
自己習慣一下。

支持屌屎忽!

點開口話要入呢

上一頁下一頁
發新話題