搖一搖

收藏  |  訂閱
11  5.0k

搖一搖

話說小弟三年前一時無聊,用左微信搖一搖功能,點知真系加左一個23,4歲女仔,一開頭都係傾下日常話題,無咩特別。後尾發現都幾岩key wor...開始捻邪,同距講下鹹濕野,距無反抗,又話自己無男朋友,心捻:唔知可唔可以約到距出黎“認識”一下呢哈哈 如是者,傾左差不多一個禮拜,平時對話入面我知道距都中意睇戲,就試下某個星期五夜晚放工后約距去睇戲,點知距又okay wor...
由於我從來未試過約微信識嘅女仔出黎,所以當日都有d緊張,最終見到真人,嗯高高瘦瘦同照片差唔多感覺都安心d..."hi,你好啊我係XXX“羞澀嘅我用一種唔系好有信心嘅語氣同距講野,但系距比我感覺系距之前已經約過好多男仔出黎:smile_30: 之後先一齊食飯,上電梯嘅時候我借d咦扶住距怕距跌親,距無縮,我就打蛇隨棍上攬住距條腰行,個陣已經覺得得米一半。食完飯,去左戲院,由於當時得好少人睇,套戲一開始嘅時候我全程唔安分,先摸下距條腰,波,lin,我feel到距已經扯lin旗,塊面都開始紅。。。”捂好啦,有人啊“距好怕醜咁講,但擺到明欲拒還迎啦!!之後我開始偷偷地進攻下面,摸到開始濕,但由於地方問題我都系無繼續。好啦,最終套戲完啦,出戲院門口嘅時候,我問距,”不如。。。“距聽到之後,彷彿已經知道我咩意思,低著頭唔出聲,好似要我講出口,之後。。。聽日再打,訓教先。最終上左時鐘酒店,租三個鐘,首先黎個鴛鴦浴。。大概B-C波,打茄輪,錫暈全身,feel到距開始濕,我一手抱起距,放距系張床度69,仲搞到潮吹,距話我look野好大(其實都是16cm左右,不過比較粗),第一次做左差不多30分鐘,全晚做左3次,距話高潮左4次。。

support

乜你講d唔講d呀.!!

support

引用:
原帖由 supermanfky 於 2015-8-12 02:11 AM 發表 查看引用來源
話說小弟三年前一時無聊,用左微信搖一搖功能,點知真系加左一個23,4歲女仔,一開頭都係傾下日常話題,無咩特別。後尾發現都幾岩key wor...開始捻邪,同距講下鹹濕野,距無反抗,又話自己無男朋友,心捻:唔知可唔可 ...
應該有得睇下文喎

引用:
原帖由 supermanfky 於 2015-8-12 02:11 AM 發表 查看引用來源
話說小弟三年前一時無聊,用左微信搖一搖功能,點知真系加左一個23,4歲女仔,一開頭都係傾下日常話題,無咩特別。後尾發現都幾岩key wor...開始捻邪,同距講下鹹濕野,距無反抗,又話自己無男朋友,心捻:唔知可唔可 ...
點解咁易就搵到

劇情發展得太順利喇,請三思😈

搖一搖,真係甘易??

回覆 9# 的帖子

當然唔系容易啦,搖左唔知幾多次先遇到一個正常女仔

前往最後回覆