巴打鍾意射精落咩部位,女女又鍾意俾人射邊度呢?

收藏  |  訂閱
39  3.9k

巴打鍾意射精落咩部位,女女又鍾意俾人射邊度呢?

內射就舒服,又sweet,又浪漫

射口射面就有征服快感,但係射完如果女女唔enjoy,會有罪惡感,所以如果睇到女女係被迫順我意,先俾我射面射口,可能會選擇臨射就會選擇退兵

射波射肚就正正常常啦,射完就順便0係女女身上寫下字,然後幫佢整乾淨

射0係手都有少少特別感覺,因為女女通常會觀察番射左幾多,研究下有幾濃同有幾熱,睇見佢咁都幾得意

任何臉嘅部位:口,鼻,牙,眼,暗瘡,酒凹,耳珠,頭髮,等等。

小弟係顏射控。:smile_46:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-19 09:54 PM 發表 查看引用來源
任何臉�部位:口,鼻,牙,眼,暗瘡,酒凹,耳珠,頭髮,等等。

小弟係顏射控。:smile_46:
小弟少射面,因為多數女女唔鍾意,可能係化左妝

有次野戰,射得勁多,女女面細,射到佢成面都係

引用:
原帖由 ryan二世 於 19/6/2015 11:59 PM 發表 查看引用來源
小弟少射面,因為多數女女唔鍾意,可能係化左妝

有次野戰,射得勁多,女女面細,射到佢成面都係
野戰顏射?成塊面都係喎,點收科?:smile_14:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-6-19 10:15 PM 發表 查看引用來源
野戰顏射?成塊面都係喎,點收科?:smile_14:
其實係0係屋企附近
所以整乾淨就ok
多謝關心

最鐘意緊係口爆啦, 一黎口爆係咁多種爆最舒服, 二黎我覺得肯用口含住你精既女人好正, 如果會吞埋就仲不得了, 仲試過有啲女會用你啲精黎玩, 喺口到吐下出黎, 放返入口, 學足晒AV, 玩完仲要問你可唔可以吞, 之後吞完仲要講多謝, 你話係咪好正

第二正就中出, 可以唔用套射真係個個男既都鐘意, 睇住啲精喺條女塊閪度流出黎, 征服感比口爆顏射係更高, 因為真係連女朋友都唔係個個比你中出, 如果有好信任既SP/SL/性奴肯比你中出真係會好開心

第三就係顏射, 好似你咁講, 個個女仔化晒妝邊個鐘意比人射花塊臉丫, 不會如果打扮到靚一靚同時你顏射佢, 佢又會好Enjoy, 我經驗話我知, 呢條女一定係好淫好賤, 好多野都玩得嗰種, 同埋真係好有滿足感ga

最後就係射後門, 肯玩後門既女仔已經唔多, 肯比你唔用套玩後門, 佢一定係好信任你同埋佢一定係非常淫賤, 會玩後門既女仔, 其實我諗大部份口味唔算太重既性行為佢地都會接受到, 而後門真係比閪緊, 佢地要收縮都容易

我對射波, 肚, pat pat, 手呢啲好冇興趣

但我同師兄好唔同, 如果條女好enjoy呢幾種爆法我會好enjoy, 但見佢地唔太enjoy不過有啲被迫咁做, 我都會好興奮, 我鐘好鐘意強迫啲女人做啲佢地唔願意做既性行為, 好鐘意羞辱佢地

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-20 12:19 AM 發表 查看引用來源
最鐘意緊係口爆啦, 一黎口爆係咁多種爆最舒服, 二黎我覺得肯用口含住你精既女人好正, 如困會吞埋就仲不得了, 仲試過有啲女會用你啲精黎玩, 喺口到吐下出黎, 放返入口, 學足晒AV, 玩完仲要問你可唔 ...
好詳盡呀
特別係口爆果個
我就係想要呢d enjoy你射佢既女仔

我總覺得要兩個人開心先至會開心

內射好暖同好滑
比口爆舒服

我鐘意條仔射背脊、波或者顏射口爆,因為我唔太鍾意內射

引用:
原帖由 保持現在 於 2015-6-20 01:07 AM 發表 查看引用來源
我鐘意條仔射背脊、波或者顏射口爆,因為我唔太鍾意內射

我女朋友都唔鐘意內射呀, 佢話唔鐘意啲精流返出黎, 但我就好鐘意同SL/奴玩內射肛射, 離開酒店唔比佢著底褲, 要佢喺街流啲精出黎, 大家行行下, 淫意又會再黎

中出, 有精服感
射波, 最愛 (我同lok 哥一樣係巨乳愛好)
口爆 & 顏射! 咪攪, 條女唔like 打我都似!

前往最後回覆