前戲親熱- 男友要搜我身

收藏  |  訂閱
13  1.3k

前戲親熱- 男友要搜我身

一般人前戲都係鍚,摸或者吹下耳仔

但我男友就要我同佢玩搜身

次次都要我扒埋牆比佢摸, check 我頭髮,背, 腰, 摸到落高踭鞋

有時我著窄身裙,佢就話摸唔倒大腿內側,要沿內側摸入裙 ,再摸私處(最反感這動作)

又或者伸手入衫度摷 , 之後先開始搞

我自己以前去外國入境 / 其他情況 試過比人捉住搜身,不止一次被剝光豬

也試過被請入洗手間反起條裙Check ,過程十分尷尬

所以我對這前戲很反感

我宜家諗緊有冇其他前戲可以取代

引用:
原帖由 fastchap 於 2015-4-12 05:47 PM 發表 查看引用來源

次次都要我扒埋牆比佢摸, check 我頭髮,背, 腰, 摸到落高踭鞋

有時我著窄身裙,佢就話摸唔倒大腿內側,要沿內側摸入裙 ,再摸私處(最反感這 ...
明顯係佢癖好
直接同佢講你唔想咁因為有過咁O既經歷啦

係咪職業病?

先唔講妳男友...
請問妳個樣有咩問題會成日(依妳所講)俾入境處搜身呢?
同埋, 點解要入廁所反裙嘅?:smile_41:

引用:
原帖由 fastchap 於 2015-4-12 05:47 PM 發表 查看引用來源

有時我著窄身裙,佢就話摸唔倒大腿內側,要沿內側摸入裙 ,再摸私處(最反感這 ...
有閒聚下,教你:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-12 07:03 PM 發表 查看引用來源
先唔講妳男友...
請問妳個樣有咩問題會成日(依妳所講)俾入境處搜身呢?
同埋, 點解要入廁所反裙嘅?:smile_41:
我唔知外國標準, 但我有次係染哂成頭金髮, 長裙咁入境 , 佢地話要Check 我

反裙果次都係比人搜身

引用:
原帖由 fastchap 於 2015-4-16 01:20 AM 發表 查看引用來源

我唔知外國標準, 但我有次係染哂成頭金髮, 長裙咁入境 , 佢地話要Check 我

反裙果次都係比人搜身

師姐不如你同男朋友講出黎,你dilike呢part

試下剝哂衫錫下摷下代替

引用:

其實你咁唔中意呢個前戲,你不如直接同佢講唔好再咁做了,如果佢愛你既,佢自然會明白你感受啦

前往最後回覆