令外國人自動自覺用套

收藏  |  訂閱
27  1.8k

令外國人自動自覺用套

次次埋牙果刻都要我主動剎車問佢地,一係要我主動去帶,好幾次比佢地係出面磨磨下差D入左!港男呢方面真係比鬼佬自覺。jm通常點做令對手帶套?

:smile_o04: 外國人去到其他地方係咁因為可以不負責任(一個美國佬話我知)
最驚係我問佢你唔怕有病咩?佢話邊有咁易:smile_o08:

引用:
原帖由 皇紫 於 2015-4-2 10:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 外國人去到其他地方係咁因為可以不負責任(一個美國佬話我知)
最驚係我問佢你唔怕有病咩?佢話邊有咁易:smile_o08:
最驚係有次佢快黎料時話making baby.仲用手除套想入返,我即刻拿拿聲起身,吹爆佢就算,差D客死

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-2 22:25 發表 查看引用來源

最驚係有次佢快黎料時話making baby.仲用手除套想入返,我即刻拿拿聲起身,吹爆佢就算,差D客死

總知鬼佬係唔LIKE用套,理由係唔舒服:smile_43: 不過你都幾好彩...有D係霸王硬上弓的:smile_o14:

外國人好多都一向唔帶...
外國既女仔都無所謂(有個意大利妹話我知...

陌生女人都夠膽生姦,即係連基本常識都冇,咁嘅鬼佬唔慌乾淨。又或者本身已經有病,所以求鬼其。

呢啲PK絕對要兜口兜面吠佢,唔鬼好同佢客氣:"Hey, moron! Wear a fucking condom or fuck yourself/keep your stupid dick off me!" :smile_o02:

記住以後喺搵食profile註明"no bareback"(生姦免問)。

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 3/4/2015 01:44 AM 發表 查看引用來源
外國人好多都一向唔帶...
外國既女仔都無所謂(有個意大利妹話我知...
傻啦。有常識嘅外國人好錫身,必定用dom。尤其是後生一代(80後)。

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-2 09:47 PM 發表 查看引用來源
次次埋牙果刻都要我主動剎車問佢地,一係要我主動去帶,好幾次比佢地係出面磨磨下差D入左!港男呢方面真係比鬼佬自覺。jm通常點做令對手帶套?

hello 上次響交友果個網度,識左兩個鬼佬同個印尼妹出黎一齊4P,佢兩個都唔願帶套。

話時話,好耐冇見你上交友網啦喎

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-4-3 02:03 AM 發表 查看引用來源

hello 上次響交友果個網度,識左兩個鬼佬同個印尼妹出黎一齊4P,佢兩個都唔願帶套。

話時話,好耐冇見你上交友網啦喎

咁入面有齊三個男人精華?雖然我都比好多人入過,但一個時期只係一個,未男友lor。出黎玩我只係試過一次被入無套,係fd個男友。新識就一定用

引用:
原帖由 wantanly 於 2015-4-3 01:41 PM 發表 查看引用來源

咁入面有齊三個男人精華?雖然我都比好多人入過,但一個時期只係一個,未男友lor。出黎玩我只係試過一次被入無套,係fd個男友。新識就一定用

出黎玩安全帶d好

前往最後回覆