41 12345
上一頁下一頁
發新話題

第一次 sm初體驗

收藏  |  訂閱
40  17.3k

第一次 sm初體驗

第一次分享:
我既第一次 sm初體驗:smile_34:

話說小弟本身幾仲意sm,一直都會睇sm既av/討壇/文章之類,覺得能被女人控制好吸引好好玩,但因為女友唔仲意,所以都一直無玩,只係有普通既sex,咁耐左真係覺悶同埋一直都仲心思思想試下做m比女王玩弄既滋味。咁咁岩係某個論壇同個ching傾開計講sm野,佢提起佢間中都有搵收費女王玩sm,但唔係一樓一果種,好奇之下問佢拎左女王聯絡同add埋。

開頭都係諗住八卦下睇睇先,同女主傾左幾次計,開頭佢問左我對sm既睇法,仲意咩類型既虐待,有無經驗,接受程度等等,感覺像一般吹水咁,傾到咁上下先開始問係咪真係有興趣搵佢玩,玩既細節項目等等,搞左一輪,終於約實,緊張得黎又期待 。

我地約係地鐵站等,跟住一齊行去酒店,佢幾好笑容幾nice,帶住個箱,應該係d用具黎吧哈哈,第一眼見佢,都靚女,中等身材唔高有d baby fat,睇落幾後生下,都幾少女feel,講19-20歲都應該有人信,染髮隻色好特別,我真係第一次見人咁染,又幾正。

好啦終於終於上到房,女王先叫我沖涼,沖完留係入面等佢,等左陣,女王著住高跟low cut黑裙係我面前,有D公主FEEL,哈哈,可能佢睇落真係後生,叫我入房,果下我已經feel倒硬硬地,問我準備好未,準備好就跪低遊戲開始,女王坐係張床到我就跪係主人面前,主人申腳係我前,叫我聞,用鞋托起我個頭,迫我同佢對視,之後我就臉貼主人既高跟,仲忍唔住申利舑主人既高跟,女王就開始辱罵我:賤狗、明明大男人一個要跪係到做狗、淫賤到你、除左服侍主人就無用。之後女主幫我帶上狗圈,咁我就變左隻狗仔啦,女王拎左隻車厘子出黎,吊係我頭頂叫我食,但偏偏又拎得高等我掂唔倒,只可以申利舑下舑下,真係好狗仔呀,又流口水咁。跟住主人拉扯住我,安上狗鍊,乳頭夾上夾夾,夾果下都痛痛地,係房到四腳爬爬咁爬,有時patpat唔夠高時主人就用鞭打我,唔算痛,但我就係仲意痛嘛,有時主人會騎係我到,我真係變左隻狗仔咁。

跟住主人叫我趴係床,蒙住我眼,塞左d唔知咩入黎,雙手被扣上手扣,之後feel倒JJ有d硬硬地既野接觸,應該係主人用高跟係到玩弄JJ,此刻我硬曬啦,又比主人鬧TIM,主人間中玩弄我JJ,有時踢幾下踩幾下,痛架但我仲意,間中又打其他部位,真係估佢唔倒,搞到我超HIGH,後尾主人解番開我時我先知係我既UNDER塞左入口。

我既第一次SM體驗咁就交左比佢,真係幾回味幾爽,始終係第一次,只敢玩下d入門野,同一樓一好唔同,好想再搵佢玩呀.....但聽個CHING講女主平時係有正職,係間中PT下玩下賺下外快,希望會約倒下次啦,到時小弟會再同各位分享既啦:smile_15:

聽你咁講好正呀

高消費玩意?

好似唔爽喎 比錢比佢打?

:smile_24:  諗起都9縮

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-5 08:45 AM 發表 查看引用來源
:smile_24:  諗起都9縮
哈哈 我咁樣對女人就得

都係另類分享...謝謝
我都係鐘意sm女女...
等女女求我....:smile_o01:

引用:
原帖由 tinlong7373 於 2015-3-5 09:11 AM 發表 查看引用來源

哈哈 我咁樣對女人就得

要我咁 除非好撚愛條女l~

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-5 09:58 AM 發表 查看引用來源

要我咁 除非好撚愛條女l~
好愛都未必得

引用:
原帖由 tinlong7373 於 2015-3-5 10:07 AM 發表 查看引用來源

好愛都未必得

:smile_29: 我應該ok

屌啦星, 電話壞左

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆