上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  146.9k

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

我既混亂hall life,由未升大學已經開始
點解未升大學都有hall life?因為果陣既ex有住hall,我每個禮拜都會去屈蛇,屈到佢室友都唔好意思係到過weekend
f.7既 study leave果排,有一晚我係ex到屈蛇溫書,溫到夜晚2,3點就上女生層沖涼,
果陣貪方便淨係著住ex件soc衫,入面真空,點知行到樓梯口就撞到男仔上黎,可能件tee係黃色,所以佢一眼就睇到我飛釘,
我即刻面都紅晒,勁尷尬咁dup低頭跑上樓梯,點知佢係後面追住我,
果刻我心諗:"唔係想昅我低褲咁變態呀?"
係呢個時候佢就嗌住我:"喂..."
我勁尷尬咁擰轉頭:"你叫我呀...?"
男仔:"你跌左野呀..."
跟住我望一望佢隻手..............................................
佢拎住左我條的式既底褲仔.....
果一刻真係好想搵個lon哩埋....
佢見我唔好意思行落樓梯拎番,佢就自己行左上黎遞比我
就係咁,佢係我心目中有好深刻既印象,
直到我升上大學撞番佢,我地先正式認識對方,亦發生左好多事
p.s.開post除左想分享下自己既故事之外,亦都想講下點解我想要一個肉體同心靈都滿足到我既人

support sin

哈,有趣有趣

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:47 AM 發表 查看引用來源
我既混亂hall life,由未升大學已經開始
點解未升大學都有hall life?因為果陣既ex有住hall,我每個禮拜都會去屈蛇,屈到佢室友都唔好意思係到過weekend
f.7既 study leave果排,有一晚我係ex到屈蛇溫書,溫到夜晚2,3點就 ...
原來偷開左新POS, 留左先睇:smile_o10:不過你個開始都....幾搞笑:smile_o13:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 12:56 AM 發表 查看引用來源

原來偷開左新POS, 留左先睇:smile_o10:
點解你成日跟得咁快既:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:57 AM 發表 查看引用來源
點解你成日跟得咁快既:smile_30:
我多數1點至1點半先訓, 但係12點至1點呢段時間多數唔太打機只係上網

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 12:58 AM 發表 查看引用來源

我多數1點至1點半先訓, 但係12點至1點呢段時間多數唔太打機只係上網
咁你慢慢上啦,我訓覺先!:smile_30:聽日再update

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 12:59 AM 發表 查看引用來源
咁你慢慢上啦,我訓覺先!:smile_30:聽日再update
早抖:smile_o13:

好好休息,goodnight

明天請繼續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆