上一頁下一頁
發新話題

小伙子小經歷 - 更新: P3 P4

收藏  |  訂閱
75  9.8k

小伙子小經歷 - 更新: P3 P4

原來打文真係會上引, 雖然對比E到既師兄師姐真係小巫見大巫, 不過即管睇下有冇人睇啦, 有好多唔同經歷唔知講咩好, 唯有講下D小甜又深刻架啦, 哈 !

話說好多年前 岩岩離開中學個陣 曾經係一個交友app認識左個中學生 細我幾年 個樣都唔錯 胸應該有C 個陣岩岩開始玩 就當然係淨係做下cd rom 睇下人地D事業線就已經好high啦 竟然有人主動搵你 就緊係開心都黎唔切啦

一開始就例牌寒暄幾句啦 講講下 佢就話想傾電話 都係個句 why not ?? 一聽就大獲啦 點解好似醉醉地咁既 時而有聲 時而叫我等陣 :smile_39: 正當我諗住收線個陣 又比我聽到d水聲喎 (個陣仲係青頭仔) 一聽到就緊係著哂迷啦 點解 ?? 因為有埋叫聲呀嘛 一把好cute又好高音既聲不停咁係到細細聲叫 依 .. 依依呀 ~~~ d水聲就好似伴奏咁係咁答答答 仲要加多句 好正呀 比我聽下你把聲 ..

由於唔知講咩好既關係 唯有係咁以講兩句 哈哈 你做緊咩呀其實 (諗番起都覺得on9) 所謂百屌成才 未試過又點會醒水呢 所以過左一陣佢應該到左之後 講左句我好想見你呀 我就依然傻傻地問 咁你係邊呀 太遠唔係咁好架喎 (個陣4點幾) 之後唔記得講左d咩 講多兩句就收左線

第二日 無啦啦有個人wtsapp我 話琴晚sorry呀 我唔係D咁既人 你唔好誤會 我就當然拾拾下咁講唔緊要 唔敢提起件事啦 傾多幾傾 原來佢間學校都近我住個頭 只係悶又見我還可以 唔似衰人先想搵我吹下水 個app好就好在可以用Website同電話app傾 所以真係傾得好方便 到左夜晚 佢又黎料 問我傾唔傾 我心諗 都好呀 岩咀型嘛

結果 .. 當然又係佢好開心 我就冇乜正確既反應咁啦 如是者 差唔多晚晚都聽到佢把聲 最過份既係佢上下格床房有人都照傾 又試過傾傾下趕佢細妹走(佢全家都係女, 除左老豆) 我真係發夢都估唔到我有咁既經歷

過左排晚晚聽音樂會既生活後 佢透露左佢一次都未試過 次次都窄得濟太痛入唔到 而佢男朋友亦因為咁而飛左佢 所以佢好想比我 同我試下 .. 但on9的我又再一次又一次咁將佢拒絕 話咩第一次要留番比女朋友 :smile_45:  但佢又唔放棄喎 問我要幾錢先肯出黎 唔通同佢講300蚊見一見咩 雖然佢係第一次令我覺得自己有"價值"既人 但我又未至於定到個價咁低既 所以我就話 不如我幫你補習啦 唔收錢 咁咪有得見囉

佢就當然話好啦 仲話係屋企我會忍唔住架 我食腸好叻架 個個都讚我叻 唔洗問 我就當然又硬哂啦 .. 結果 我同佢係冇見面既 .. 不過雖然冇見面 但我個陣氹左好耐 終於比我氹到佢send佢d波波相比我 其實好有趣 同平時見既唔同 佢既乳暈係另外凸起一舊肉仔咁 可惜由於佢真係日日都追住搵我令我唔太敢見佢 佢send完相之後既冇耐 我地就冇再聯絡 而我亦再搵唔番佢             不過相就真係冇哂啦 個陣睇完就del左 應承左唔留底

時至今天我都仲記得你全名 但我估你應該係我生命中既一位過客 大家平水相逢 唔知你又記唔記得我呢 :smile_13:

其實又有冇人試過好似我咁 咁膠咁白痴既經歷呢 ?? 有好多野想開心SHARE 希望有人有興趣啦 :smile_13:

都幾有趣,不過我就冇呢種經歷。

十卜

係架,有時對方太主動,我反而唔敢上。怕有閃失,同埋感覺怪怪的,提唔起勁

引用:
原帖由 Telehandler 於 2015-2-26 12:19 AM 發表 查看引用來源
都幾有趣,不過我就冇呢種經歷。

仲有好多奇怪野 都係因為成日想做又唔敢咁引起

哇 原來有人回個感覺真係唔錯

起碼中和番下d心煩事 哈

睇唻你都幾多有趣嘢發生過喎~

support..
share多D啦..

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-2-26 12:29 AM 發表 查看引用來源
睇唻你都幾多有趣嘢發生過喎~
其實又唔係好多 不過好多都係差唔多既情況 但唔同人物

有次試過比人迷左 但其實結局係好小事 :smile_44:

引用:
原帖由 HKSILLY 於 2015-2-26 12:35 AM 發表 查看引用來源

其實又唔係好多 不過好多都係差唔多既情況 但唔同人物

有次試過比人迷左 但其實結局係好小事 :smile_44:
下!!!比人迷左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆