上一頁下一頁
發新話題

不同的香水,不同的男人

收藏  |  訂閱
330  10.8k

不同的香水,不同的男人

自從初戀男友送左一支gucci envy me香水比我之後,我就有個習慣,每次有新既bf,都會叫佢地送一支佢地鍾意既香水比我
每次聞番唔同既香味,都有唔同既回憶,
但我始終最鍾意既係初戀既香味...雖然係最唔持久既香水,但係係最令我上癮既香味,
同初戀一樣,最冇可能長久,但最令人懷念

最近我又收到一支新既香水,唔同既係,佢唔係bf送而係sp,
我以為我會鍾意,但發現激情完之後再聞番陣味,會覺得好lonely,
我真係好唔鍾意呢種得sex但冇關心既relationship,但我真係番唔到轉頭
**p.s.新acc覆唔到pm

5同關系5同既味道嘛…xdd

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-24 07:36 PM 發表 查看引用來源
自從初戀男友送左一支gucci envy me香水比我之後,我就有個習慣,每次有新既bf/sp,都會叫佢地送一支佢地鍾意既香水比我
但我始終最鍾意既係初戀既香味...雖然係最唔持久既香 ...
搵返個識關心你既SP囉, 唔好咁灰...

玩到夠先停

回覆 3# 的帖子

好似仲難搵過bf,因為sp始終係為左sex...

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-2-24 07:41 PM 發表 查看引用來源
玩到夠先停
你…玩左未呀…lol

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-24 07:42 PM 發表 查看引用來源

你…玩左未呀…lol

無喎

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-24 07:36 PM 發表 查看引用來源
自從初戀男友送左一支gucci envy me香水比我之後,我就有個習慣,每次有新既bf,都會叫佢地送一支佢地鍾意既香水比我
但我始終最鍾意既係初戀既香味...雖然係最唔持久既香水 ...
我都喜歡唔同人配唔同氣味

回覆 5# 的帖子

咁你要諗諗想要sex多D還是要D咩囉, 話明SP就當然sex多D啦...
要有取捨既...不過SP都可以會關心既, 但到時你又怕唔怕沉船呢?

回覆 4# 的帖子

岩岩先開始,唔知自己幾時先識停

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆