46 12345
上一頁下一頁
發新話題

羊年首次開鮑

收藏  |  訂閱
45  14.6k

羊年首次開鮑

年初三赤口無拜年,同咗阿媽講約左friend出街,其實過咗去版友屋企到hea時間同曳曳,上到去除咗鞋就比佢抱咗入房落張床度錫錫,邊錫邊渣我對波波,因為天氣暖著連身短裙,佢渣咗陣索性幫我解扣除裙剩番個bra同底底,再剝開個bra扣同褪底肩帶摔我lin lin,嗯!嗯!舒服

:smile_o05:
之後再比佢伸手隔著底底摷妹妹,啊!我好快就出水了底底濕咗.......最後底底都好快比佢拉低嘆妹妹,一口啜落去喪啜唔停,feel到我妹妹一直出水再加埋啜啜聲,我真係high爆咗同爽死,之後佢就抽支棍出嚟掃我洞口,嗯!嗯!插入去開始扑我,足足比佢插住扑咗半粒鐘就射了。:smile_o05:好好好舒服

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-2-23 01:37 AM 發表 查看引用來源
年初三赤口無拜年,同咗阿媽講約左friend出街,其實過咗去版友屋企到hea時間同曳曳,上到去除咗鞋就比佢抱咗入房落張床度錫錫,邊錫邊渣我對波波,因為天氣暖著連身短裙,佢渣咗陣索性 ...
一定要support珍妮妹妹

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-2-23 01:37 AM 發表 查看引用來源
年初三赤口無拜年,同咗阿媽講約左friend出街,其實過咗去版友屋企到hea時間同曳曳,上到去除咗鞋就比佢抱咗入房落張床度錫錫,邊錫邊渣我對波波,因為天氣暖著連身短裙,佢渣咗陣索性 ...
開心死啦,長期飯票

回覆 2# 的帖子

Yeah:smile_o05: Thank you

回覆 1# 的帖子

曳曳去舒服
有無影相

引用:
搵到對手值得恭喜

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-2-23 01:40 AM 發表 查看引用來源
Yeah:smile_o05: Thank you
好like妳啲post

泥支持一下~

回覆 5# 的帖子

佢話影我裸照,我唔比:smile_o05:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-2-23 01:45 AM 發表 查看引用來源
佢話影我裸照,我唔比:smile_o05:
著內衣影囉
等你post埋相呀

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆