上一頁下一頁
發新話題

男人...七年之癢,以前我唔信?(文P.1,3,4,5,7,12,18,33,37,40更新P46 24/2)

收藏  |  訂閱
805  106.1k

男人...七年之癢,以前我唔信?(文P.1,3,4,5,7,12,18,33,37,40更新P46 24/2)

睇左引板唔夠一個月,開頭只是無聊一睇,覺得假假地,但越睇越鍾意,當然我覺得有真又有假啦。今日放假在家終於到我出文,我都估唔到自己會寫,其實係受一個女人的影響,叫我寫下以前的往事。

先講下背景先,我 ,人夫,3x歲,由細到大我信婚姻係一生一世,呢一刻我都係咁諗,但最後都逃唔出七年之癢。入正題同老婆已經結婚1x年,性生活已經好平淡,好悶,冇新意,性只係交功課的行為,老婆本身好文靜,大家的第一次都交左比對方,所以呢方面佢完全唔識,所有野都係我睇av後教佢,太平淡了... , 令我覺得人生再唔會攪到其他女人。直至重遇到佢 N小姐(喺結婚後7,8年),大家已經冇見好多年,N 係我多年前的舊同事,未結婚前返工見到佢都會講下啲咸計,果時我做外勤維修,唔係成日去佢舖頭度維修,只係間唔中先去下,一去佢度就講下咸計,到後尾身體接觸 摸下patpat 撞下佢對波波都有試過但唔多。

幾年前,1 次的街頭相遇令我諗番以前摸佢的情景,相請不如偶遇,見到面大家都冇野做,當然要坐低飲杯野吹下水,跟住好自然就交換左電話,就咁打開左我心底想做的事情...偷食。因為我要輪班返工,所以平時夜晚開工冇野做可以講電話,好自然可以同N 傾計,講講下,佢突然喊左出黎,我都唔知咩事,原來諗起佢男朋友,N 同男朋友一起已5年,早幾個月離開左人世,當時嘅我只可以安慰下佢,好辛苦 N唔再喊,跟住佢講 話好想去迪x尼,叫我陪下佢,當其時我冇得選擇,得一個答案"好",就咁就第1 個約會‧呢個約會我都係偷偷話返工先去到,仲要7點前要返到屋企交人。果次去玩幾鬼驚但又刺激,玩機動遊戲時N話好驚,叫我拖住佢,我都有拖到。玩完番到屋企我個心都有些少歉疚,始終做左啲唔見得光嘅野。

正所謂一不離二,呢句說話係冇錯的。好快我地又有第2次出黎,佢話好想搵人陪佢睇恐怖片,又叫我陪喎,唉~~~都洗濕左個頭啦,我都唔介意再偷偷出黎。今次係去旺角朗豪X嘅戲院,當日見 N,佢著左對黑絲襪黎show下隻腳,雖然 N唔高,但都叫我吞左一大啖口水,(隔左好耐之後 N同番我講,當時係特登咁著,攞黎引下我,原來佢都係有預謀的), 2個人一前一後咁入場,入到去當然一齊坐啦,間中套戲好核突時,佢對小肉球頂埋落我小臂度,咁近又嗅到佢啲香水同呼吸聲,小弟弟已企哂起身,企足半場咁滯,辛苦死呀!(出黎睇戲前我地已成日講電話,間中都有講過,搵日捉走佢強姦你啦,點知N 答"等你呀~~幾時出黎強我呀??? ")個腦諗緊一陣點插死佢,果時我仲邊鬼有心睇戲呀!!睇黎今日係一個好機會,仲要喺旺角呢啲咁多時鐘酒店的地方,成功機會超高。
(待續... ...)

回覆就是支持,可以的話,請按推薦,謝謝

support support   waiting your update:smile_o12:

我信嫁, 仲有無呀?:smile_13:

到時到候自然俾人撞到.

然後呢……好想知之後點

第1次相遇已經係幾年前了,往事不堪回首... ...

:smile_o12:支持

waiting your report

幾時有得睇呀

引用:
原帖由 fifiman 於 2015-1-7 04:44 PM 發表 查看引用來源
第1次相遇已經係幾年前了,往事不堪回首... ...
痛苦嘅回憶?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆