好心d龍友門咪咁賤格啦…

收藏  |  訂閱
27  2.4k

好心d龍友門咪咁賤格啦…

我本身唔係咩龍友,不過今日同人傾開計,有感而發…好撚嬲!

最近識左個女仔…有兼職私影,傾落好多所謂龍友都好賤,要求人地著得sexy d無問題!不過人地唔想比你掂就咪亂嚟啦…pk!有時仲要夾硬嚟…你地班人叫雞啦!識唔識尊重人!!!

講真,好人好姐做乜玩私影吖。

尤其係去一啲私人地方影相喎。

稍有少少頭腦嘅,都知道啲所謂龍友醉翁之意不在影相啦。

叫你啲女性朋友小心啲呀! 被人非禮事小,搞不好被班精蟲上腦嘅鬼畜強姦中出埋事大。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 07:15 PM 發表 查看引用來源

叫你啲女性朋友小心啲呀! 被人非禮事小,搞不好 ...
做私影又唔係乜事…不過班人真係精蟲上腦!
有需要就去叫雞…直接了當…
我朋友好彩遇到嘅未有咁仆街…不過聽到有d咁嘅人真係好火啫…

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 07:15 PM 發表 查看引用來源

叫你啲女性朋友小心啲呀! 被人非禮事小,搞不好 ...
早排發生左啦, 不過無知少女仍然唔識驚:smile_39:

其實根本好多人為左咁先去做龍友
你睇什麼書長乜長物展佢地係咁去影model都只係focus某d位黎影就知

引用:
原帖由 kaka01 於 2015-1-5 12:27 PM 發表 查看引用來源
其實根本好多人為左咁先去做龍友
你睇什麼書長乜長物展佢地係咁去影model都只係focus某d位黎影就知
好多嘢我覺得事前傾掂先好d囉…都係一個買賣,不過事前傾嘅係人地比你影相,而唔係比班所謂龍友掂囉!

想攪人地…如果錢解決到咪錢解決囉,無謂夾硬嚟!!影衰d真係鍾意影相嘅人(唔係我…我唔係龍友^_^)

做得c影, 做得c影龍友, 大家有套潛規則的...

c兄的正義感被利用了...

引用:
原帖由 申手上路 於 2015-1-5 01:48 PM 發表 查看引用來源
做得c影, 做得c影龍友, 大家有套潛規則的...

c兄的正義感被利用了...
世事又無絕對嘅…有所謂潛規則,但你可暗示明示,但絕唔能夠夾硬嚟

其實私影好危險
有人講過有潛規則
所以就算女仔去影
有嗰男仔陪最好

引用:
原帖由 以神之名 於 2015-1-5 01:54 PM 發表 查看引用來源

世事又無絕對嘅…有所謂潛規則,但你可暗示明示,但絕唔能夠夾硬嚟

個人觀感

c影已去到揼骨的感覺.....好多都約係酒店....孤男x女...事情就發生了...

前往最後回覆