上一頁下一頁
發新話題

潮性辦公室(#4 更新)

收藏  |  訂閱
134  31.4k

潮性辦公室(#4 更新)

無錯,見到有個師兄寫辦公室嘅性事,搞到我都諗翻起之前嘅一d往事。

辦公室sex,其實真系幾刺激...搵啱對手之餘,唔好賴嘢就喺了。

記得第一次嘅office sex,當時喺要上shift...night shift嘅時候通常會1男1女咁partner,可能基於安全問題吧,當時同個同事幾friend,break嘅時候都會一起上網。由於大家企隔離,有次唔記得傾開d乜,佢話自己無咁容易硬,好少女仔搞到佢即刻硬。由於自己比較好勝,我就話喺真唔喺啊...我又唔信了。佢就話,喺啵,唔信你可以試試。於是.......  我就突然奶佢耳珠,然後喺佢耳邊吹氣呻吟,佢突然縮咗一縮,退後望一望我,然後突然車埋來...呢一車,唔車由自可,一車著曬火。我哋瞬間點燃然後打茄輪,15秒后頂唔順,佢扯咗我去后樓梯smoking area,死咁巢我...一直車一直搓...好high,果一刻嘅群魔亂舞真喺好刺激,有時並不需要真正埋牙先有快感。佢話佢已經好硬,好想要...我先喺幫佢含咗陣,奶到佢呻吟...然後望一望,好快扯咗我入女廁,嗯,無錯,喺女廁。  喺廁格入面繼續車...然後扯高我件喺咁蹂躪對波,又奶lin頭,high,真系好high...  但突然,有人入咗來,就喺隔離廁格解決。 呢個時候佢停咗手,但我卻開始反占攻,摸住佢JJ喺咁搓,佢想stop我,但我個嘴已經落咗去,佢忍唔到,由我繼續含吹奶咀咬咁用曬d技能...

果一刻佢頂唔順了,就算有人喺隔離佢都拉低我底底,要系後面直入...我知錯了,原來真喺好難頂,忍住唔叫唔呻吟真系...   佢長驅直入,直搗黃龍。 兩隻手捉住我對波然後喺後面狂轟。好正!  但叫唔到。     佢喺我耳邊輕輕問,正唔正?正就嗌出來啦...       壞人!!好壞。   終於,隔離個女解決完畢了,聽到關門聲之後佢好似發咗癲咁一直無聽過咁抽插我...15分鐘,我記得大概喺15分鐘,佢就爆發了,抽咗出來射咗喺廁所板...短短15分鐘,但個滿足度同刺激度簡直爆燈。    我哋抖曬大氣咁互相對望... 回味,yup...相當回味。

然後就我出女廁先,幫佢睇水。哈哈哈哈,自果次之後,我哋成日都喺office眉來眼去...有時一齊去食煙斗會群魔亂舞一番。 喲西...

當然,office sex系列當然唔止咁少。先寫住咁多吊下大家癮先~~~:smile_30:

PS:寫咗咁多次,原來短篇散文先最啱我,長篇嘅...多數爛尾

正到暈呀...邊睇邊扯

好潮

趁未有人reply之餘,update多個chapter先。

話說喺另外一間公司,主要喺負責function and event方面嘅planner PR。然後當然會有最重要嘅designer啦,aha,designer...我識嘅designer好多都好鹹濕….密密實實假正經。曾經聽說過有senior designer上班會睇AV去拿靈感。而4A公司都默認而且默許。

以前公司一個 design director就喺,差d同佢喺公司度….

果陣有project要佢design,咁因為喺老細project所以要我直接跟,睇佢設計。而當時我正剛剛入公司嘅一個新人。雖然職位高但經驗尚淺。

然後坐佢隔離,傾傾下都幾好傾,就喺鹹濕衰多手,然後有晚OT到凌晨,大家都攰,我趴喺佢隔離張臺度hup咗陣,點知佢伸手過來摸我喔…咁我當時ok嘅,唔太抗拒。

之後坐隔離,佢話好眼訓,唔design了,第二日先….一唔喺有嘢提下神都ok…當時夜深人靜了喔,我又有少少興興地,咁咪喺佢耳邊呻吟咯….之後就賴嘢了,撻著咗。於是后樓梯…群魔亂舞,但就喺無插到…哈哈哈,諗起都high。有時覺得唔一定要入,反而外圍遊走更加興奮刺激。

發覺好多時候都喺我玩火。然後上身~哈哈哈哈

引用:
原帖由 yy5594 於 2014-12-3 03:27 PM 發表 查看引用來源
好潮

好濕添~

引用:
原帖由 秋天賞菊花 於 2014-12-3 03:25 PM 發表 查看引用來源
正到暈呀...邊睇邊扯
哈哈哈,有無咁容易啊。

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-12-3 03:20 PM 發表 查看引用來源
無錯,見到有個師兄寫辦公室嘅性事,搞到我都諗翻起之前嘅一d往事。

辦公室sex,其實真系幾刺激...搵啱對手之餘,唔好賴嘢就喺了。

記得第一次嘅office sex,當時喺 ...
支持

正到暈呀:smile_40:

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-12-3 03:32 PM 發表 查看引用來源

支持
Thanks

引用:
原帖由 1RICKY 於 2014-12-3 03:32 PM 發表 查看引用來源
正到暈呀:smile_40:
有幾正....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆