上一頁下一頁
發新話題

失戀了..

收藏  |  訂閱
1.3k  32.2k

失戀了..

同單眼皮分開了一段時間,如果係以前識開嘅朋友仔都知道..我每一次出嘅post都係關於我和他的故事..基本上我地有好多嘢都玩過..嘉嘉自問係一個鍾意做愛嘅人,好享受比人錫.比人大大力甘去插,要攪到潮吹我先至覺得舒服..

唔開心了一段時間後,應該重新出發?揾個sp?玩 one night?我自己都唔知,,但自從單身之後.自己去diy多左好多..每一次攪完個身係好興奮,但個心就...啲眼淚就會不知不覺流出嚟...我怕自己會頂唔順..

嘉嘉宜家真係好失落..我可以點做?

p.s.無咩咸嘢,應該都無咩人睇
https://www.youtube.com/watch?v=KEiRGSvrKNs

引用:
原帖由 嘉嘉melody 於 2014-8-27 05:25 PM 發表 查看引用來源
同單眼皮分開了一段時間,如果係以前識開嘅朋友仔都知道..我每一次出嘅post都係關於我和他的故事..基本上我地有好多嘢都玩過..嘉嘉自問係一個鍾意做愛嘅人,好享受比人錫.比人大大力甘去插,要 ...
隔一排,個人冷靜d,先再諗將來點
揾個sp又好,咩都好,自己開心就得

揾d知己出去傾下計,散下心啦男女關係既野,隨緣就好

冇咗一個,還有很多個,只是你未遇到!加油嘉嘉

同你感受差唔多 不過我就唔多sex經驗haha

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2014-8-27 05:30 PM 發表 查看引用來源

隔一排,個人冷靜d,先再諗將來點
揾個sp又好,咩都好,自己開心就得

宜家好少少..早排咩人都唔想見.做左自閉精.淨係返工放工

引用:
原帖由 andyqqb 於 2014-8-27 05:31 PM 發表 查看引用來源
冇咗一個,還有很多個,只是你未遇到!加油嘉嘉

係啩...宜家好怕..

引用:
原帖由 galaxy_ 於 2014-8-27 05:33 PM 發表 查看引用來源
同你感受差唔多 不過我就唔多sex經驗haha

sex呢樣我肯定多你少少

引用:
原帖由 嘉嘉melody 於 2014-8-27 05:33 PM 發表 查看引用來源
宜家好少少..早排咩人都唔想見.做左自閉精.淨係返工放工
工餘時間,同朋友多d聯誼下,或者揾d興趣消磨下時間,分散下注意力會好d

唔怕,沒有最好,只有更好!

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2014-8-27 05:40 PM 發表 查看引用來源

工餘時間,同朋友多d聯誼下,或者揾d興趣消磨下時間,分散下注意力會好d

睇完你嘅suggestion..再睇過你個名..你仲慘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆