上一頁下一頁
發新話題

[認真]男友唔多得, 唔知點算好

收藏  |  訂閱
87  4.8k

[認真]男友唔多得, 唔知點算好

我同男友拍左拖都2年幾架喇, 佢好純品25歲仔處男, 第一次俾左我。
岩岩一齊個陣, 佢真係連打車輪都唔識。到做個陣就更加唔使講la。
可能因為緊張la, 初初幾次唔係埋門謝左, 就派報紙, 其實真係幾唔開心。
都有反省過係咪自己身材唔夠吸引, 但我已經好努力討好佢, 幫佢含舒服到佢叫救命, 咁好彩入到的話一定俾足反應,。
但偏偏都好似唔多得, 我有試過同佢傾過, 佢話可能係初初幾次唔得, 搞到再做既時候好驚自己唔掂, 好明顯係心理問題, 但我有同佢講唔緊要, 我唔介意, 可以慢慢黎….
但後來實在太多次都係咁, 搞到我好想要又俾唔到我, 我終於有次真係喊出黎, 問佢其實係咪唔想同我做
結果……..好似仲加重左佢心理負擔。到宜家佢愈來愈驚同我獨處, 得我地2個係屋企個陣, 我坐係梳化, 佢坐係電腦枱同我講野, 老實講我真係好hurt…
但我知道佢真係好認真好愛我, 我當然都係, 但如果長期咁落去我真係會好膽心我地既將來…..呢個問題持續左1年幾, 真係唔知點算好, 每個星期獨處, 感覺到佢好似避我好驚我搞佢咁(事實上佢唔搞我, 我都盡量唔搞佢...), 我就會好唔開心….

你應有經驗過他嗎

係呀, 我有做左好多野幫佢都唔多得:smile_39:

搵第二個

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:16 PM 發表 查看引用來源
係呀, 我有做左好多野幫佢都唔多得:smile_39:
攪下氣氛...或傾下咩問題

呢d野真係睇醫生好

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-7-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

攪下氣氛...或傾下咩問題
傾就講左, 已經傾過都冇用至於攪氣氛......有次book左酒店, 佈置得好靚, 點哂蠟燭,仲著埋校服引佢, 佢不知幾開心, 點知都係埋門撻Q:smile_39: 佢好咀喪, 我都話唔緊要, 安慰番佢轉頭:smile_39:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:22 PM 發表 查看引用來源

傾就講左, 已經傾過都冇用至於攪氣氛......有次book左酒店, 佈置得好靚, 點哂蠟燭,仲著埋校服引佢, 佢不知幾開心, 點知都係埋門撻Q:smile_39: 佢好咀喪, 我都話唔緊要, 安慰番佢轉頭:smile_39:
"你/佢屋企冇人個陣上去, 呢招通常都 掂....."

引用:
原帖由 nakataman 於 2014-7-21 02:22 PM 發表 查看引用來源
呢d野真係睇醫生好

自從個次喊完仲衰之後, 宜家我有呢方面既唔開心都唔敢講:smile_39:

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:25 PM 發表 查看引用來源

自從個次喊完仲衰之後, 宜家我有呢方面既唔開心都唔敢講:smile_39:
唉.....:')......放開點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆