女人最愛做~多久&多少次

收藏  |  訂閱
20  2.5k

女人最愛做~多久&多少次

想請教各位師姐師妹,因為小弟有次同情人做既時候,不計前戲,由插入開始不夠十分鐘她就已經說攰問我點解做咁耐既?
但我和老婆做親都起碼有25-40分鐘!
所以好奇想問問究竟做一次要幾耐先算ok接受呢?

引用:
原帖由 terenceman123 於 2014-5-21 12:46 PM 發表 查看引用來源
想請教各位師姐師妹,因為小弟有次同情人做既時候,不計前戲,由插入開始不夠十分鐘她就已經說攰問我點解做咁耐既?

...
佢有高潮,時間不成問題
女人要比男人耐D

引用:
原帖由 terenceman123 於 2014-5-21 12:46 PM 發表 查看引用來源

...
你同情人做既時候,佢吾真心
佢用性同你交玩佢想要既野

我个SP最快試过2分鐘便有高潮,同佢做親2小時都必有4次以上高潮
最多个次三小時7次我二炮,但佢第二天好累,所以以后不多於4次一炮
佢sp真係好易高潮,同我一起先知自己可多次高潮,之前个sp都做不到一浪接一浪

因為佢唔得

我都試過有囡囡好快話累....

十分鐘咋喎 你情人根本唔想搞

引用:
原帖由 joechan998 於 2014-5-21 02:25 PM 發表 查看引用來源
我个SP最快試过2分鐘便有高潮,同佢做親2小時都必有4次以上高潮
最多个次三小時7次我二炮,但佢第二天好累,所以以后不多於4次一炮
佢sp真係好易高潮,同我一起先知自己可多次高潮,之前个sp都 ...
師兄夠條件做鴨啊!很多女人想同你做呀。

引用:
原帖由 auceo 於 2014-5-21 03:56 PM 發表 查看引用來源

師兄夠條件做鴨啊!很多女人想同你做呀。
這个要大家用心才做到的

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-21 03:50 PM 發表 查看引用來源
十分鐘咋喎 你情人根本唔想搞

可以係佢放工的關係,同佢做完佢個樣真係好攰咁

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-5-21 01:19 PM 發表 查看引用來源

你同情人做既時候,佢吾真心
佢用性同你交玩佢想要既野
我地冇任何交易,你諗多左

前往最後回覆