夜深的醫院

收藏  |  訂閱
35  17.7k

夜深的醫院

小弟第一次寫報告,今次有感宜發,想係記得的情況下寫低自己的經歷。下面寫得唔好的,請各位手下留情,同埋因為係一啲經歷,都唔係太多情肉的野,見諒。

小弟一直同個女同事保持住比同事更加好的關係。最多都係間唔中放工,去飲野,就摸吓手仔咁未有進一步。小弟好唔好彩,天雨路滑,整親吓條腰,興幸好小事,無大礙。医生話最好照一下,因為有保險,係無所謂的情況下就入住太子道某間醫院。個女同事得知,佢就話放工過唻睇下我。我就梗係話好啦。

嚟到之後,佢買埋晚餐一齊食。一路傾一路食,我一時口多,叫佢今晚留係到一齊傾計。(因為成個病房四張床,得我一個瞓。)佢諗咗陣,句然話好。不過佢要求返咗屋企換衫沖涼先。我就即刻同姑娘講加床。因為佢住附近好快就攪掂,過咗唻。

開頭都真係傾吓計,医生巡完房之後。我地就多咗手部接觸。之後我就唔知乜野勇氣,抱住佢即刻咀佢一下,佢無反抗我就更深入唻個濕吻。一試之下,佢條脷滑到呢,只得一個字正。去到咁上下,隻手就開始週圍游走,游到上圍,佢突然捉住,話我會唔會介意佢個胸細,得32左右,我梗係話唔會啦,我答話「我只係享受兩個人一齊的感覺。」講完之後,佢就唻咗個深情的一吻,咁我地就繼續。

之後我就更加大膽,伸手入件衫裡面。女同事個反應好大,成個人陣咗一下。摸到lin 頭佢就已經軟哂。放軟哂成個人,去到咁上下,就開始往下游,到佢妹妹到,已經濕到好勁,但手指入去,都覺得入面好窄吓。就多口問佢,妳下面咁窄,之前做過未。佢就話做過,讀書的時候,同個男同學做過幾次,之後就分手,因為佢覺得佢的前度只為性,不為愛。然後就話佢好應同我所講的,好喜歡同我一齊的感覺。所以就同我……聽完就更加努力地服侍佢。去到咁上緊,我就放佢係係張流動梳化床。因為係我張病床到做,會好嘈。幫佢除哂佢下身所有野,我就開始,雖則佢唔係第一次,但佢的反應同感覺,真係同第一次無分別。當我放小弟弟入去佢個妹妹的時候,個感覺真係好窄,好正。老實講小弟個細佬唔係大size個啲。但入去個感覺真係太正,無換姿勢大家抱緊對方,一路郁同深吻,郁咗十分鐘就射哂入去。雖然快咗啲,但大家抱住大家好耐,好滿足咁。一放手,就好似會好空虛咁,所以大家抱得好緊,好緊。

休息咗一陣,佢就手多多攪吓我細佬,佢話佢第一次咁摸男人的細佬,佢話好神奇,可以一時大,一時細。比佢摸多幾野,細的又有反應,又做多一次,今次比第一次耐好多,我地換咗好幾個唔同的姿勢,好正,最後都內射埋比佢。大家都好滿足。

同埋當時大家都好緊張、好剌激,因為唔知幾時會有姑娘入唻睇睇。宜家一路打,細佬都有反應添。

私家醫院先可以畀你胡天胡帝,公立就唔得架喇。

準備做爸爸啦

引用:
原帖由 HoYinOne 於 9-4-2014 11:02 發表 查看引用來源
準備做爸爸啦

問過佢安全先內射。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 9-4-2014 11:02 發表 查看引用來源
呢個係真的,私家医院先可以咁。仲要間房得我一個人住。

完全體會抱緊一放手會好空虛既感覺

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-4-9 11:11 AM 發表 查看引用來源
完全體會抱緊一放手會好空虛既感覺

所以先有<擁抱這分鐘>呢隻歌。

醫院都得!服左你師兄…

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 9-4-2014 11:51 發表 查看引用來源

所以先有呢隻歌。
邊個唱架,等搵吓呢隻歌先。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-4-9 11:02 AM 發表 查看引用來源
agree, last time i just kissed my ex and rubbed her breasts

前往最後回覆