上一頁下一頁
發新話題

第一次, 都係最後一次......(更新+相 P.5)

收藏  |  訂閱
160  86.4k

第一次, 都係最後一次......(更新+相 P.5)

第一次出Post, 多多見諒

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

幾年前, 我同ex分左手之後一段時間.....之後一直都無女朋友, 依個狀態維持左大半年.....

咁岩又到聖誕節, 就擔粗粗係某forum 是是但但咁PM左一個女User

本身我自己都鍾意睇戲...就想搵隻"戲腳"一齊睇
當然啦, 我都打定輸數~無諗過對方會有回應....預左自己一個人過聖誕

過左一日, 我竟然收到PM回覆而且拎到對方電話!!
我自己都唔係好相信....我拿拿聲就ADD左佢WSP

我地雙方都傾到好, 日期~時間~地點, 事前大家都無比過相~無傾過任何電話

(其實連我自己都驚驚地....萬一比人放飛機, 又或者對方係男人咁點算?!
我唯有信佢啦.....果陣我都有同身邊既朋友講, 我D朋友都話我係咪痴左線...)

係約定果日既下午果時就收到一個WSP, 係果個女仔既錄音!!
佢話想聽下我把聲....我就講左幾句錄比佢
原來佢都好緊張...同我一樣未試過, 都係第一次
確定大家都唔會放飛機之後就無再傾落去, 因為要保持神秘....

到左開場前15分鐘, 佢打左電話比我....話佢已經到左
我話我見佢唔到, 就講左自己著咩色衫/褲/鞋.......就收左我線!?

我心諗, 今次死喇~佢肯定係好遠既地方見到我, 覺得唔對路就走左......
正當我想打返去比佢果陣...

突然,
有人啪一啪我...我一擰轉身.....
後面企左一個笑得好甜, 身材好正既女仔

原來就係佢....

-----------------------待續-----------------------

大大力支持!

咩係WSP?

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-2-10 12:25 AM 發表 查看引用來源
大大力支持!
多謝支持:smile_30:

SUPPORT

引用:
原帖由 kelbo 於 2014-2-10 12:27 AM 發表 查看引用來源
咩係WSP?

whatsapp, 打得衰

支持支持

講多d啦 死佬
點追姐

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2014-2-10 12:33 AM 發表 查看引用來源
講多d啦 死佬
點追姐
未諗到點打啊:smile_30:

反應好就貼張相

引人既你 真係衰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆