上一頁下一頁
發新話題

戀腳癖

收藏  |  訂閱
53  18.5k

戀腳癖

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=17413605

2 年前去回日本講艷遇, 今晚又想講下近況

今日突然講最近一次係上海既故事...
我係一個成日要出差既人, 所以我雖然係VIP, 不過唔係成日幫襯CC
而家係歐洲所以而家係5:00 AM 香港時間, 我依面係10:00PM..
一個人悶就會唸野....唸下唸下...唸下1 個月前係上海既一次經驗...

我唔算玩女冇數, 因為我鐘意色情按摩多D...(其實即係按摩+打飛機)
邊到有呢? 係我出差既地方...日本同上海有...
(其實我出差既地方, 咩地方都可以搵到女仔...當然睇$$ 喇, 有機會再講)

唔知點解, 講出黎可能大家都笑, 其實我有D 怕羞...所以唔太鐘意去做主動
所以色情按摩咁岩我就係因為 1) 通常都有上門, 可以足不出戶 2) 根本上你可以唔洗郁 3) 佢真係有按摩
我開始接觸色情按摩其實都係由酒店上門按摩開始

好喇, 講左咁多, 點解係都要唸起1 個月前呢....
話說我又去上海出差, 放工之後都會搵按摩
有一個按摩技師平時都有搵開...大約25, 26... 高高地白白地, 有少少baby fat..最吸引我係隻腳, 又長又白又滑
其實我好細個已經知道我好鐘意女仔腳, 我唸我有戀腳癖
不過怕比人講係變態, 所以一路都無表現出黎, 外表仍然係謙謙君子 (其實我只係林雪既後生板)
佢按摩技術唔錯, 不過打飛機就差D......不過同佢有D 熟所以都OK 既... (有時男人搵女仔真係唔係只有性愛, 有時只係想有個人係身邊咁解)

個日唔知係邊度黎既勇氣, 我問佢可唔可以一路錫佢隻腳一路比佢幫我打飛機
佢一口答應, 之後我訓左係度, 我攬住佢隻右腳..好白好滑......心入面有一個想法係咁多年既心願都終於可以做 (唸起都有D 想笑)
之後我開始"奶"佢隻腳...係真係好似"奶" 雪糕咁"奶"....個下真係好開心, 好high....因為佢坐起我腳尾, 所以我"奶"佢隻小腿
"奶"左一陣佢好似想知我唸咩緊...佢拎起隻左腳放入我個口度......個下真係超HIGH ...因為佢比左個機會我去啜佢既腳趾同腳板
我就可以一個第一次次食雪糕既小朋友一樣, 好開心咁去享受佢對腳
當然, 係咁high 既情況下我好快就完事, 而佢都知我好high 因為個次射左好多
我同一個宅男冇分別, 因為我去同佢講唔好意思..原因係佢隻腳都係我既口水
之後佢就走左, 我就係床上回味剛才既畫面......而我又自己打多次飛機

我都會攬住女女隻腳,仲會叫佢地著住黑絲襪,錫下大脾同pat pat , 好快就會射

路过支持

我都有同感 .. 中意腳但又唔想比人知 .. 個種感覺其實真係好矛盾

等同有陣望到好吸引 但又要扮唔係淨係望個到咁 .. 唉 ..

我都有呢個嗜好
我好最中意啜我女友D腳趾
一邊啜住兩隻腳趾公,一邊插佢
超正

我都好鍾意女人整齊腳趾加絲襪

我比較想知道日本
我只係略懂日語 (讀寫OK 聽講都唔係好掂)
可否介紹一下日本的?
(我都戀足:smile_40: )

..

引用:
原帖由 a.smith14 於 18-1-2014 02:03 發表 查看引用來源
我都有呢個嗜好
我好最中意啜我女友D腳趾
一邊啜住兩隻腳趾公,一邊插佢
超正
有陣我都中意腳板中間個舊肉仔/腳跟個位
咬下啜咁好有趣 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆