上一頁下一頁
發新話題

3P, 多P, 換伴或群交等等既問題

收藏  |  訂閱
392  34.7k

3P, 多P, 換伴或群交等等既問題

呢度久唔久都會見到有人分享有關既3P, 多P, 換伴或群交等等既文章或發問, 但真係好少好少, 當然我相信試過既人唔多, 所以相對都會少啲人出post,

所以想喺度出個Post, 想問下同交流下以上呢啲多過兩個人既性愛問題, 好似你地會點搵對象啦, 一開始係點玩啦, 地點會係邊啦, 用咩心態去玩, 搵對手既條件又係點等等, 未試過都可以一齊問下, 試過既希望可以分享下, 交流下, 比啲意見咁

會唔會好易交叉感染到疾病?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-12-5 12:16 AM 發表 查看引用來源
呢度久唔久都會見到有人分享有關既3P, 多P, 換伴或群交等等既文章或發問, 但真係好少好少, 當然我相信試過既人唔多, 所以相對都會少啲人出post,

所以想喺度出個Post, 想問下同交流下以上呢啲多 ...
由sp提出,由佢帶朋友黎,當然唔係佢一提出就答應佢。

事前大家見過面,溝通過,講明咩係can do,咩係 can't do。

引用:
原帖由 obe_dial 於 2013-12-5 04:25 PM 發表 查看引用來源
會唔會好易交叉感染到疾病?
都係呀,呢樣都要諗,套一定要用,但有冇乜野要注意呢?

引用:
原帖由 wwwinky 於 2013-12-5 06:03 PM 發表 查看引用來源

事前大家見過面,溝通過,講明咩係can do,咩係 can't do。
我同我隻奴傾過,都會諗有機會想試,但係我同佢傾過MMF同MFF既3p都想試,但搵多一個女好似比較難,如果你sp搵多個女,你肯玩嗎?

引用:
原帖由 wwwinky 於 2013-12-5 06:03 PM 發表 查看引用來源

咁你而家仲有冇玩? 3P有咩係Can Do, 有咩係Cant do?

唔敢玩

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-12-7 07:05 PM 發表 查看引用來源
唔敢玩
其實我都唔知自己敢唔敢,鐘唔鐘意架,不過好奇想試law

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-12-8 12:41 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔知自己敢唔敢,鐘唔鐘意架,不過好奇想試law
哈, 我唔敢係因為,怕有病,同埋我佔有肉強
怕遇到我杯茶

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-12-8 12:48 AM 發表 查看引用來源

哈, 我唔敢係因為,怕有病,同埋我佔有肉強
怕遇到我杯茶
病呢樣野都怕,所以搵人要好小心,同一定唔可以唔用套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆