上一頁下一頁
發新話題

曳曳豬的第一次 更新p.13 p.17 p.21 p.37 p.71 有相啦啦p.28 p.41 p.64 p.67

收藏  |  訂閱
1.1k  167.5k

曳曳豬的第一次 更新p.13 p.17 p.21 p.37 p.71 有相啦啦p.28 p.41 p.64 p.67

大家好,小妹第一次出post,24歲,成日睇各位師兄師姐出post,忍5住開左個account,同大家吹吹水。

自問5係靚女一名,所以好大個先拍拖。由細到大,一直覺得自己好曳,出街中意著低胸短裙引人地昅自己。加上可能發育得早,遇過兩次咸豬手,俾人抽曬水都5知。

仲記得有次俾人呃左去公園,差少少出事
。個晚已經十點幾十一點,我著住恤衫短裙加黑絲。一個陌生男人行過黎,話我頭髮黏左香口膠,細細個5知真係跟左佢行,感覺佢隻手係度摸我,又係禁揸我波波,想走個下又話仲有香口膠係度,由腰部摸落去,最後我覺得5妥走甩左,諗反都好危險。

仲有其他曳曳經歷再更新,文筆可能5係好順:smile_27: 請見諒:smile_13:

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2013-12-4 11:48 AM 發表 查看引用來源
大家好,小妹第一次出post,24歲,成日睇各位師兄師姐出post,忍5住開左個account,同大家吹吹水。

自問5係靚女一名,所以好大個先拍拖。由細到大,一直覺得自己好曳,出街中意著低胸短裙引人地昅自己。加上可能發育 ...
係喎……重有少少,過來等我幫你整走佢( ̄∇ ̄)

:smile_30:個陣又真係傻下傻下,以為有野黏左係度

有無咁無知呀

來。跟叔叔上天台睇金魚

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2013-12-4 12:26 PM 發表 查看引用來源
咁家下仲有無咁天真,咁傻先

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-12-4 12:25 PM 發表 查看引用來源
有無咁無知呀

來。跟叔叔上天台睇金魚

之後又好傻好天真地無左隻豬?

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-12-4 12:28 PM 發表 查看引用來源

咁家下仲有無咁天真,咁傻先

好少少啦

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2013-12-4 12:29 PM 發表 查看引用來源
好小小咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆