條女同過起碼.....

收藏  |  訂閱
39  5.5k

條女同過起碼.....

條女同過起碼6條仔搞過野...咁樣算唔算多???各位ching d女又同過幾多人搞過?定係同過幾多人搞以上先叫多

1. ching你唔好因為自已少先話人多先得架
2. 問到又有乜意義, 有得食有得搞米算囉, 條女擘晒脾同你講你係第21個男人搞佢, 你係米會縮返入去著衫走人 ?
3. 多定少自已諗啦, 如果我話20個先定義為多, 你係米會好慶幸呢條女仲好純 ?

你點知係6個,佢講既?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2013-10-30 01:06 PM 發表 查看引用來源
你點知係6個,佢講既?
係佢講的...

咁條女幾大呀?如果係十幾歲,人細鬼大,就已經算小,但如果條女係三十或以上,未找到個適合的男朋友,六個就唔算多,自己諗下

引用:
原帖由 ncw413 於 2013-10-30 01:08 PM 發表 查看引用來源

係佢講的...
即係唔止咁少囉 :smile_13:

回覆 5# 的帖子

logical ah!!:smile_o12:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2013-10-30 01:00 PM 發表 查看引用來源
1. ching你唔好因為自已少先話人多先得架
2. 問到又有乜意義, 有得食有得搞米算囉, 條女擘晒脾同你講你係第21個男人搞佢, 你係米會縮返入去著衫走人 ?
3. 多定少自已諗啦, 如果我話20個先定義為多, 你係米會 ...
ching我當然唔少啦haha....但我想知如果係女....男人覺得佢同過幾多仔搞過先叫多

引用:
原帖由 kensen 於 2013-10-30 01:11 PM 發表 查看引用來源
咁條女幾大呀?如果係十幾歲,人細鬼大,就已經算小,但如果條女係三十或以上,未找到個適合的男朋友,六個就唔算多,自己諗下
佢25啦....岩岩中間....

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2013-10-30 01:12 PM 發表 查看引用來源

即係唔止咁少囉 :smile_13:
點解咁講??

前往最後回覆