有冇CHING會咁樣??...

收藏  |  訂閱
15  1.3k

有冇CHING會咁樣??...

有冇CHING係中意聽自己條女以前點樣同D仔搞野...點樣比人插..口爆..聽佢以前D經驗月淫會月HIGH....什至點比人凌辱....點樣同人拍片影相等等...會好中意聽同會好HIGH反而唔會唔舒服呢???

引用:
原帖由 ncw413 於 2013-10-26 11:14 AM 發表 查看引用來源
有冇CHING係中意聽自己條女以前點樣同D仔搞野...點樣比人插..口爆..聽佢以前D經驗月淫會月HIGH....什至點比人凌辱....點樣同人拍片影相等等...會好中意聽同會好HIGH反而唔會唔舒服呢???
我中意聽人地條女講多d:smile_35:

引用:
原帖由 123es 於 2013-10-26 11:16 AM 發表 查看引用來源

我中意聽人地條女講多d:smile_35:
我都中意...但唔知點解聽到自己條女講佢以前點點點....會high好多反而唔會唔舒服...諗到佢點比人插點同人玩就high爆

引用:
原帖由 ncw413 於 2013-10-26 11:39 AM 發表 查看引用來源

我都中意...但唔知點解聽到自己條女講佢以前點點點....會high好多反而唔會唔舒服...諗到佢點比人插點同人玩就high爆
我就覺得自己條女以前d野,有d事唔知好過知
知到左未必一定接受到~你接受到就ok

引用:
原帖由 123es 於 2013-10-26 12:37 PM 發表 查看引用來源

我就覺得自己條女以前d野,有d事唔知好過知
知到左未必一定接受到~你接受到就ok
我反而接受到聽佢講....只係係以前既事就ok..

好中意
唔一定係女友, 只要係女仔講都勁中意聽
一黎好八卦好想了解佢地有咩喜好
二黎亦真係會好HIGH好多幻想

但唔知係咪香港女仔都比較保守
無乜邊個肯提呢D野
就算呢到都好難搵到肯分享呢方面既女仔...........:smile_39:

引用:
原帖由 奇毒 於 2013-10-26 01:01 PM 發表 查看引用來源
好中意
唔一定係女友, 只要係女仔講都勁中意聽
一黎好八卦好想了解佢地有咩喜好
二黎亦真係會好HIGH好多幻想

但唔知係咪香港女仔都比較保守
無乜邊個肯提呢D野
就算呢到都好難搵到肯分享呢方面既女仔....... ...
呢度都好多女仔肯分享wor

引用:
原帖由 123es 於 2013-10-26 01:05 PM 發表 查看引用來源

呢度都好多女仔肯分享wor
咁可能我遇唔到
就算肯都只係點到即止.........

我都鐘意聼,睇過老婆以前同男朋友啲movie, 我好high。我又接受到喎。

引用:
原帖由 happylife8888 於 2013-10-26 02:38 PM 發表 查看引用來源
我都鐘意聼,睇過老婆以前同男朋友啲movie, 我好high。我又接受到喎。
睇埋MOVIE????佢又會比你睇>>????

前往最後回覆