上一頁下一頁
發新話題

各位姐姐妹妹,系邊度diy

收藏  |  訂閱
66  6.3k

各位姐姐妹妹,系邊度diy

突然想8下,各位姊妹現在或當時住hall個陣,系邊度diy?宿舍有其他人系度。
我記得好多年前我讀u個陣,夜晚系宿舍自己搞high自己,之後第二日同宿舍個女仔問我,搞到我一開始好尷尬。

一係房一係廁㗎啫!

How about library toilet? It's fun...

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2013-9-2 11:43 AM 發表 查看引用來源
How about library toilet? It's fun...
會唔會喺圖書館睇睇下天文參考書,然後突然心血來潮想捽豆豆呢? Hehehe

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2-9-2013 09:11 發表 查看引用來源
突然想8下,各位姊妹現在或當時住hall個陣,系邊度diy?宿舍有其他人系度。
我記得好多年前我讀u個陣,夜晚系宿舍自己搞high自己,之後第二日同宿舍個女仔問我,搞到我一開始好尷尬。
以前通常會見同房唔係度就會,有時就沖涼個時
咁同房係度都會試過,但就唔會叫出聲,通常都好快就完事啦
其實同房都會DIY的話又唔會太尷尬

引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-9-4 01:38 AM 發表 查看引用來源

有冇一齊diy ?

真係會有人都DIY ?? 可能女仔唔覺, 男仔真係難D

我同呀妹同房, 我瞓上格床, 臨瞓前同人玩緊文字SEX, 搞到濕晒勁想要, 就忍唔住DIY, 但要忍住唔出聲同唔可以郁得勁, 好彩嗰時夏天, 有冷氣聲墊低先唔覺

哈哈, 可能阿妹都覺得好彩有冷氣墊低, 你呢個家姐先唔發覺
引用:
原帖由 LunarWoman 於 2013-9-4 12:25 PM 發表 查看引用來源
我同呀妹同房, 我瞓上格床, 臨瞓前同人玩緊文字SEX, 搞到濕晒勁想要, 就忍唔住DIY, 但要忍住唔出聲同唔可以郁得勁, 好彩嗰時夏天, 有冷氣聲墊低先唔覺

咁你有無見過同房都會DIY ???
引用:
原帖由 siuhokei 於 2013-9-4 01:38 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆