上一頁下一頁
發新話題

現實中, 有人試過吞幾個人既精液嗎?

收藏  |  訂閱
69  6.8k

現實中, 有人試過吞幾個人既精液嗎?

好似AV 咁, 好多男人圍住個女仔射落杯入面,
女仔最後一口氣飲晒佢 :smile_13:

同我個S 講過, 佢話可以幫我安排喎, 叫我諗清楚覆佢...

等你報告

引用:
原帖由 xref228 於 2013-8-12 12:37 PM 發表 查看引用來源
等你報告
報你條命!
仲諗緊玩唔玩得過...
其實男人要係其他男人面前射精會唔會覺得奇怪?

如果你真係實行 , 俾班男人圍住時 , 你有無諗住著衫? 定係全裸跪地等班男人射精?
但好可能最後唔單只係吞精咁簡單 , 而係變成多P性愛派對

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 12:40 PM 發表 查看引用來源

報你條命!
仲諗緊玩唔玩得過...
其實男人要係其他男人面前射精會唔會覺得奇怪?
一定覺

引用:
原帖由 ProLiant 於 2013-8-12 12:44 PM 發表 查看引用來源
如果你真係實行 , 俾班男人圍住時 , 你有無諗住著衫? 定係全裸跪地等班男人射精?
但好可能最後唔單只係吞精咁簡單 , 而係變成多P性愛派對
所以先有之前既問題囉... 就係男人係其他男人面前射會有咩感覺, 會唔會好基
如果係實行, 同晒咁多人性愛派對就難免架啦 之前同一個人做唔係話唔飽, 不過睇得故事多話高潮次數太多好辛苦, 我又想知係咩感受喎
吞精一來係我享受成口好腥好澀既滋味, 二來等個個人都射左一次, 可以唔會太敏感, 用力插到我頂唔順求饒囉...
趁未有拖拍, 放縱一下自己
希望我S 搵到D 肆肆正正既男仔, 最好有相俾我過一過目!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 01:00 PM 發表 查看引用來源

所以先有之前既問題囉... 就係男人係其他男人面前射會有咩感覺, 會唔會好基
如果玩慣多P既 , 都唔會覺得怪啦
班男人一個插完到另一個插都接受到啦 , 係人面前射精只會係好小兒科 :smile_o01:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 01:00 PM 發表 查看引用來源

如果係實行, 同晒咁多人性愛派對就難免架啦 之前同一個人做唔係話唔飽, 不過睇得故事多話高潮次數太多好辛苦, 我又想知係咩感受喎 ...
你自己出post 徵咪得囉
:smile_30:

引用:
原帖由 xref228 於 2013-8-12 01:13 PM 發表 查看引用來源
你自己出post 徵咪得囉
:smile_30:
我廢事自己煩! 惹埋一堆人早午晚不停咁搵我 :smile_o11:
仲有, 交個波俾佢, 要佢確保搵返泥既人青靚白淨冇性病!
宜家打算咁: 佢話去佢屋企玩佢唔介意嘛,
咁反正有唔帶套同佢做過又有吞過佢D野,
揀岩個安全期先去! 叫條友留力, 同D 人玩完走晒俾佢內射我 (其他人要帶套啦, 我裝唔落咁多精!)
咁如果佢搵D人污糟佢都奶野, 自己諗掂佢! :smile_34:
呢招得唔得? :smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 01:24 PM 發表 查看引用來源

我廢事自己煩! 惹埋一堆人早午晚不停咁搵我 :smile_o11:
仲有, 交個波俾佢, 要佢確保搵返泥既人青靚白淨冇性病!
宜家打算咁: 佢話去佢屋企玩佢唔介意嘛,
咁反正有唔帶套同佢做過又有吞過佢D野,
揀岩個安全期 ...
聽你咁講,即係已經決定左會做啦
等你報告 :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆