48 12345
上一頁下一頁
發新話題

做愛一年幾,乳頭變深左,怕男人介意

收藏  |  訂閱
47  6.6k

做愛一年幾,乳頭變深左,怕男人介意

開始做愛大概一年至年幾,一開頭密度不高,
但係依家呢個bf都幾鐘意上床..
一星期內可能會有多過4次..同bf都會玩乳交同用個胸磨佢個身,
我漸漸覺得乳頭顏色變深左少少,特別係bf摸個個位..:') :')
天生唔係粉紅,但都係淺紅至啡之間,乳暈大
依家好似變深左.

應該點算?
男人會唔會好介意?bf好似無講深左,我自己都幾mind.....
其實想問bf有無覺得深左,不過又唔想咁問..
開始唔想佢成日玩我個胸,
應該做少d??
但如果想keep住做,點可以keep住隻色?

:smile_44:   大把黑提大雨暈啦

吾畀啜!

引用:
原帖由 misstat 於 2013-7-18 03:26 AM 發表 查看引用來源
天生唔係粉紅,但都係淺紅至啡之間,
依家好似變深左.

應該點算?
男人會唔會好介意?bf好似無講深左,我自己都幾mind.....
其實想問bf有無覺得深左,不過又唔想咁問..
開始唔想佢成日玩我個胸,
應該做少d??
但如果想keep住做,點可以keep住隻色?
對奶形靚吾會太介意既,乳暈太大視覺差少少喇keep住隻色難D,隨年紀加深,同使用率

老屈有D淡化色素賣,去問下
但啜奶頭果個可能中毒

等我同你吸下:smile_53:睇下點,比D分析你:smile_44:

若果係粉紅色當然好,唔係都無問題,點會咁就介意,若咁小事都介意,咁好多嘢都會介意啦

如果係呢隻色呢,係咪太深??:')
好怕愈來愈深,點叫bf做少D??

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-7-18 06:59 AM 發表 查看引用來源
:smile_44:   大把黑提大雨暈啦
但我好似愈來愈深...唔知點算,做既時間又唔係好長,好驚遲d會再黑....

引用:
原帖由 alstom 於 2013-7-18 07:13 AM 發表 查看引用來源
吾畀啜!

點開口??

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-18 09:38 AM 發表 查看引用來源

對奶形靚吾會太介意既,乳暈太大視覺差少少喇keep住隻色難D,隨年紀加深,同使用率

老屈有D淡化色素賣,去問下
但啜奶頭果個可能中毒

等我同你吸下:smile_53:睇下點,比D分析你:smile_44:
好,去search下淡化色素個d..我乳暈無辦法,本身大:')

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-18 10:06 AM 發表 查看引用來源
若果係粉紅色當然好,唔係都無問題,點會咁就介意,若咁小事都介意,咁好多嘢都會介意啦
會唔會係男方唔好意思開口?:smile_o03:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆