請問同居男女

收藏  |  訂閱
27  3.0k

請問同居男女

您們同居生活時候,是否裸體生活,在家裡脫光衣服看電視,煮食及做愛?

引用:
原帖由 csh68 於 2013-6-26 04:35 PM 發表 查看引用來源
您們同居生活時候,是否裸體生活,在家裡脫光衣服看電視,煮食及做愛?

睇少啲四仔啦你:smile_45:
上晒腦:smile_45:

點都著條底啦!:smile_38::smile_38:

有時靚既內衣係會增加性趣的。

都同居啦,你估仲有需要咁咩?

平時我係屋企唔會著衫,只著boxer。女友就著Tee
成日全裸會悶呀

都想有咁o既機會 :smile_o06:

渡假果d 同住幾日算唔算?
如果都算o既話呢... 其實亦唔會話成日全裸, 但係會著得有咁少得咁少囉
(可能去親都係夏天, 所以無咩所謂 )

多數上身係背心, 唔帶爸爸, 下身係短到無得再短o既褲仔,
不過唔會係就咁底褲...
佢鍾意係唔係都搣我 linlin, 坐低hea 果陣又喜歡抱住我雙腿一路摸一路傾計 :smile_o05:
有時係就咁吹水, 有時俾佢搣我或者摸到我有反應會用腳趾掃下佢心口,
跟住之後呢.... 你地知o架啦 :smile_o05:

男友通常都係波褲, 佢勁怕熱, 所以上身好多時係咩都無 :smile_30:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 07:23 AM 發表 查看引用來源都想有咁o既機會 :smile_o06: 渡假果d 同住幾日算唔算?如果都算o既話呢... 其實亦唔會話成日全裸, 但係會著得有咁少得咁少囉(可能去親都係夏天, 所以無咩所謂 )多數上身係背心, 唔帶爸爸,  ...
我女友一樣喺屋企唔帶bra。我會伸手入去搣lin lin。佢都成日搞我lin lin。佢鍾意lam同咬。搞到咁high,當然好易執一劑

其實我幾鍾意全裸,但條條fing煮飯做家務幾唔方便。所以多數著boxer。女朋友怕醜,佢要著tee

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2013-6-27 02:21 PM 發表 查看引用來源
我女友一樣喺屋企唔帶bra。我會伸手入去搣lin lin。佢都成日搞我lin lin。佢鍾意lam同咬。搞到咁high,當然好易執一劑

其實我幾鍾意全裸,但條條fing煮飯做家務幾唔方便。所以多數著boxer。女朋友怕醜,佢要著t ...
怕醜都係其一 :smile_o05:
不過我又覺得著番少少o野, 俾人摷入面先更加sexy 嘛
全裸好似好多女仔都麻麻地, 唔係好喜歡

咁當然要開戰就一定要全裸啦 :smile_o05:
場合容許o既話, 淨係用口服侍男人都應該咁做先有誠意
好似d 人入教堂要除帽, 有d 要除鞋一樣... 係尊重! :smile_34:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-27 02:58 PM 發表 查看引用來源

怕醜都係其一 :smile_o05:
不過我又覺得著番少少o野, 俾人摷入面先更加sexy 嘛
全裸好似好多女仔都麻麻地, 唔係好喜歡

咁當然要開戰就一定要全裸啦 :smile_o05:
場合容許o既話, 淨係用口服侍男人都應該咁做先 ...
咁都係屋企姐,全裸都冇問題有時都會全日喺屋企全裸,淨係同女友開戰

其實同居前後著衫方面冇乜分別。我一向唔著衫。女友多左唔戴bra

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2013-6-28 12:39 AM 發表 查看引用來源
咁都係屋企姐,全裸都冇問題有時都會全日喺屋企全裸,淨係同女友開戰

其實同居前後著衫方面冇乜分別。我一向唔著衫。女友多左唔戴bra
咁梗係啦.. 唔知你有冇咁做啦
不過同男友短暫o既同居時...
小女好喜歡一齊攤o係梳化睇電視, 其實係佢攤o係梳化先, 然後自己住o係佢前面佢o係我後面用雙手幫我托住 :smile_o05: 即係人肉做o既bra 囉 好舒服o架! :smile_40:

男人都係手多多o既, 托到咁上下就會卒linlin... 之後o既事你都估到啦

前往最後回覆