久久未有的性

收藏  |  訂閱
31  3.5k

久久未有的性

同男友一齊三年 未有發生關係...

但間中佢會巢我 令我好想

但我堅持結婚先......

咁樣會唔會令佢想等我................:smile_13:

引用:
原帖由 CAMILLE009 於 2013-6-16 10:11 PM 發表 查看引用來源

咁樣會唔會令佢想等我................:smile_13:
完全無關係,係等就等,唔等都冇計,不過佢巢你都冇乜反應,可能對性事唔係好鍾意

男人o既o野真係好難講...
有人會真係一路等, 有人等得唔耐煩, 心思思去搵其他...
一切都係在乎你覺得呢個人值不值囉 :smile_13:

不過就算唔獻出自己第一次,
都應該有其他方法暫時滿足一下慾望吧 :smile_13:
呢d 都係好正常o既生理需要, 肚餓就要食飯, 當無事發生並唔係一個解決方法

三年.. 都唔係一個短時間

引用:
原帖由 CAMILLE009 於 2013-6-16 10:11 PM 發表 查看引用來源

做你男朋友:smile_39::smile_42:,
佢一定有地方發洩,否則一早:smile_o13:左

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-6-17 08:45 AM 發表 查看引用來源

做你男朋友:smile_39::smile_42:,
佢一定有地方發洩,否則一早:smile_o13:左
我都覺得係,三年都真係忍得,就算婚後性生活都唔會好滿足!

引用:
原帖由 能忘記你嗎 於 2013-6-17 08:52 AM 發表 查看引用來源

我都覺得係,三年都真係忍得,就算婚後性生活都唔會好滿足!
又有得發洩都係打下jj 咋 不過小女覺得唔將自己俾人, 都應該用其他方法令對方感受到你係明白佢o既感受
咁樣大家關係都會好d 嘛..
妹妹可以留番結o左婚先俾佢入, 不過用下手, 或者唔介意用口o既話 :smile_13:
可以令婚後第一個晚上有d 特別, 男友又唔會谷住咁辛苦...
結婚... 除o左感情仲有其他好多因素, 好似經濟, 事業, 住屋問題等等,
有d 係雙方都控制唔到o既, 即係小女覺得, 如果因為呢d o野影響感情同二人關係, 好唔值...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-17 09:01 AM 發表 查看引用來源
又有得發洩都係打下jj 咋 不過小女覺得唔將自己俾人, 都應該用其他方法令對方感受到你係明白佢o既感受
咁樣大家關係都會好d 嘛..
妹妹可以留番結o左婚先俾佢入, 不過用下手, 或者唔介意用口o既話 :smile_13:
可以 ...
完全認同你

引用:

妳倆個响8歲相識而家11歲?

引用:

當然會,等待著結婚的當晚

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-6-17 11:04 AM 發表 查看引用來源

當然會,等待著結婚的當晚
等待著結婚的當晚....唔好幻想太多,如果對方都係處男,分分鍾成晚都搞唔到!幻想係美麗,現實係殘酷ge

前往最後回覆