女仔入!狗仔式

收藏  |  訂閱
25  6.8k

女仔入!狗仔式

次次狗仔都有少少痛
但痛得黎幾high,係咪狗仔會入得深d?? Bf好中意狗仔,次次都大大力插。有無絲打都係禁?

引用:
原帖由 Juile 於 2013-5-6 02:43 PM 發表 查看引用來源
次次狗仔都有少少痛
但痛得黎幾high,係咪狗仔會入得深d?? Bf好中意狗仔,次次都大大力插。有無絲打都係禁?

狗仔... 好攞命o架 :smile_o05:

好似 sis 咁講, 係又痛又 high! 可能係男方容易出力..

小妹超鍾意佢咁樣插 :smile_o09:
不過對男友o黎講都好大刺激, 一唔小心會好易射,
所以都係有搞第二次時比較常用,
可以俾佢用盡全身力量去插

咁講有少少變態... :smile_13:
但小妹好鍾意呢種痛 :smile_o05:
男友射o左都唔捨得俾佢停!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-6 02:52 PM 發表 查看引用來源

狗仔... 好攞命o架 :smile_o05:

好似 sis 咁講, 係又痛又 high! 可能係男方容易出力..

小妹超鍾意佢咁樣插 :smile_o09:
不過對男友o黎講都好大刺激, 一唔小心會好易射,
所以都係有搞第二次時比較 ...
哈哈,睇黎你真係好鍾意wor!
次次狗仔都會叫得特別大聲!不過我最鍾意我坐上矩果到,因為禁樣好舒服 ,同埋我只有呢個位先有高潮..你bf第2次要幾耐回氣牙?

引用:
原帖由 Juile 於 2013-5-6 02:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈,睇黎你真係好鍾意wor!
次次狗仔都會叫得特別大聲!不過我最鍾意我坐上矩果到,因為禁樣好舒服 ,同埋我只有呢個位先有高潮..你bf第2次要幾耐回氣牙?

多數都係前段先有坐上去..
佢鍾意射入口要小妹去吞, 小妹坐到佢快要高潮會走唔切喔 :smile_o13:
可能自己習慣服侍人, 覺得俾佢射得舒服D 重要過自己高潮..
除非, 就係有第二次啦

佢回氣平均大半個鐘咁啦, 冇認真計過..
俾佢射完之後攬下鍚下傾下計, D 時間過得好快, 有時幾耐真係唔知o架 :smile_o05:
當然, 有時佢會回唔到氣, 咁就枕住佢小弟弟前面睇佢覺覺豬都有,
隻手仲搭住妹頭, 好 sweet o架 :smile_o09:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-6 03:10 PM 發表 查看引用來源

多數都係前段先有坐上去..
佢鍾意射入口要小妹去吞, 小妹坐到佢快要高潮會走唔切喔 :smile_o13:
可能自己習慣服侍人, 覺得俾佢射得舒服D 重要過自己高潮..
除非, 就係有第二次啦

佢回氣平均大半個鐘咁 ...
好Sweet牙你地!不過呢近呢2次換位既時候,妹妹會發出好似放屁既聲!bubu幾聲禁!係咪子宮收縮既聲黎嫁?有d尷尬,男友以為我放屁

引用:
原帖由 Juile 於 2013-5-6 02:43 PM 發表 查看引用來源
次次狗仔都有少少痛

狗仔包住支九真係好舒服,:smile_o12:
重有個pat pat啪啪...........:smile_o11:

狗仔可能頂到盡

其實頂到盡男生feel 到d 咩o架?
唔係精神上征服女仔o既滿足, 只係小弟弟o既感覺 :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-7 07:15 AM 發表 查看引用來源
其實頂到盡男生feel 到d 咩o架?
唔係精神上征服女仔o既滿足, 只係小弟弟o既感覺 :smile_41: :smile_41:
有時頂到子宮囗,有D野咬既feel:smile_47::smile_47::smile_47:

勁中意呢個pose lol
男友有視覺享受 (佢話呢個pose顯得我好sexy) 佢仲可以入好深
嗚 搞到我死去活來

對我黎講 呢個pose真係幾易高潮
有次搞到sofa and地下濕晒 = =

前往最後回覆