上一頁下一頁
發新話題

食左土耳奇仔

收藏  |  訂閱
185  20.8k

食左土耳奇仔

話說智能電話普及
我個朋友同我講有個apps 日日十幾人hi佢
D人真係幾騎呢都有
咁我有日閒極無聊就試玩下
Eeeeeeeee 真係生意唔錯好多人add 我
但個個十句唔埋就sd 碌野黎俾我睇

都無乜心機玩
但有日奇蹟出現

有個幾靚仔ge add 左我
土耳奇人,黎香港做野,28歲,靚仔,唯一唔好係太chok

佢就梗係了爆房啦
問我經驗好似見工咁
知我都食過洋腸話驚我闊晒
我真係保證佢唔會失望呀

思前想後幾日,我又餓左大半年
最後忠貞不敵淫慾,都出左去

約左七點,出到去一見到我已經攬住我係街嘴
一入房我去完vv出黎佢已經脫晒
然後都係要我擔柴
點知唔夠一陣就話come
然後就射晒入我口唔拎走,我就焗吞晒

之後又要我wake it up
手輔助口主打
又硬又粗,勁期待

點知戴左Dom Dom 就軟晒
我心諗唔x係呀,到我嘆先搞d 咁ge 野,
然後又質我個頭去擔醒佢
真係咯gur law

之後終於成功戴好Dom Dom
佢就反轉狗仔入我
頂,咁耐無搞都已經回塘啦,仲要咁粗,仲要唔夠濕
雖然都係唔夠破處痛,但都係好很痛
我係咁話痛都要硬闖,我都明ge 佢驚又龜縮ma~
嘩之後真係又high又辛苦
搞過野ge人實明咩感覺
真係插到我攬住枕頭嗌救命
但係間時鐘d隔音麻麻
我都聽到人地電視同講野聲
真係搞到我唔咁嗌
費事出房果陣好似係公廁屙完屎一樣出黎咁尷尬啦
然後條土佬又反轉我想側入,捉住我對腳左舞又舞都唔知想點
心諗唔係遇到新手上路呀ma
我陣間要唔要俾個紅封包佢呢

舞完一輪就男上一陣
然後佢就訓低我以為佢想女上點知佢除套wo
話自己就come
我心諗你又品係想中出呀梗係蛇咬都唔制啦
點知又要含,頂仲捉住我個頭鬼咁肉緊
突然企起身推我埋床頭繼續含
可能佢嫌我唔夠口水,佢就高空六尺咁想吐口水濕9
點知唔出聲,頂我塊面中晒,然後吐多啖
天呀濕漉漉的9
我真係食唔落口水尾
所以就用手
最後整走d口水再含又再次口爆,又再次俾人焗drink精
跟住佢成頭汗好似淋完雨咁
佢想攬下我,我都推佢沖涼佢沖完到我沖
出到黎望鐘,八點鬆
呀。。。。。。係佢無耐力定我唔夠吸引力呢
沖埋涼先一個鐘鬆d
不過唔知係咪餓得耐生疏左
我都好辛苦下

最後問返,佢話6年無搞過,拍過一次拖
我信呀,唔係有乜理由搞到咁?
仲起碼講左三次佢好緊張,因為第一次fuck Chinese
去掩飾佢中場龜縮

唉搞到我都有d唔忍心

不過佢性格都好真諗果句講果句
好似學生純真戀愛咁
一個月先係香港一星期同碌野夠粗夠長夠硬

都算有潛力ge IPO 所以我諗我會繼續持有ge

食多幾次你就慣嫁喇

恭喜您

食多兩次就慣~師姐玩邊個app?好奇一問~

長揸好呀,但有時都要買下其他作分散投資喎

引用:
原帖由 abs276 於 2013-5-2 03:33 AM 發表 查看引用來源
食多幾次你就慣嫁喇
:smile_39:唯有我訓練下佢!

引用:
原帖由 S.P 於 2013-5-2 03:39 AM 發表 查看引用來源
恭喜您
點解恭喜我?

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-5-2 04:01 AM 發表 查看引用來源
食多兩次就慣~師姐玩邊個app?好奇一問~

Wechat

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-5-2 04:04 AM 發表 查看引用來源
長揸好呀,但有時都要買下其他作分散投資喎

有呀,好多國家都有:smile_30:

引用:
原帖由 siulane 於 2013-5-2 04:27 AM 發表 查看引用來源有呀,好多國家都有:smile_30:
食返本地男人算啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆