上一頁下一頁
發新話題

琴晚搞左一次就......

收藏  |  訂閱
95  8.0k

琴晚搞左一次就......

琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:
就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:

係咩問題呢?我想幫bf

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:26 PM 發表 查看引用來源琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:係咩問題呢?我想幫bf
試下keep兩三日唔好做 等佢回下氣同儲下貨先啦:smile_40:

引用:
原帖由 J-風車 於 2013-3-17 12:29 PM 發表 查看引用來源
試下keep兩三日唔好做 等佢回下氣同儲下貨先啦:smile_40:

我地已經一個月冇搞
佢都少打左飛機,
我諗係米佢最近溫書準備mid-term壓力大同緊張:smile_39:

之前一個月幾次, 小弟弟都唔會訓著嫁

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:32 PM 發表 查看引用來源

我地已經一個月冇搞
佢都少打左飛機,
我諗係米佢最近溫書準備mid-term壓力大同緊張:smile_39:

之前一個月幾次, 小弟弟都唔會訓著嫁
當然壓力係主因啦,休息唔夠顧住溫習嘛
唔好對自己無信心:smile_o06:

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-3-17 12:49 PM 發表 查看引用來源

當然壓力係主因啦,休息唔夠顧住溫習嘛
唔好對自己無信心:smile_o06:
希望係咁啦:smile_13:
等我下次出招先:smile_46:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:26 PM 發表 查看引用來源
琴日係bf屋企搞左一次小弟弟訓著唔起身喇:smile_39:
就算用口用手幫佢,睇av...小弟弟都唔起身, bf話佢支力同眼訓定係我唔夠吸引力?總之琴晚大家都好無奈啦:smile_42::smile_42:

係咩問題呢?我想幫bf
佢應該係講真話!
我以前都有咁.. 如果當日係攰, 射完一次真係好好好眼訓
果種程度係企起身都會搖搖吓咁, 企唔直
同女伴吸引力無關!

所以呢, 我一日做兩次或以上嘅, 大部份都係長假期囉!
起碼已經訓足一晚, 搞完果日嘅第二日都唔駛早起身
呢個係心理上可以放鬆D 唔駛諗聽日會好攰

老實講, 我覺得女友都係一樣咁諗, 放假時佢都做得放好多, 多好多嘢俾我享受 :smile_35:

佢休息一排就無野

宜家唯有等bf抖下啦:smile_13:
唔該晒bro既意見:smile_38:

引用:
原帖由 小薑餅 於 2013-3-17 12:55 PM 發表 查看引用來源

希望係咁啦:smile_13:
等我下次出招先:smile_46:
出咩招呀:smile_o06:

話時話, 點解唔早上再執一劑?
個人經驗, 效果幾好架!

好多時, 特別係天氣涼,
朝早醒咗, 女友都成個人鑽咗入被窩度"取暖"
我地訓覺都係只穿內褲, 男人一早多數都扯行架啦同性慾無關
佢取取吓暖就連我細佬都暖埋一份: 佢已經含緊! :smile_47:

就算本來冇諗住搞嘅, 都俾佢含到想嚟番場早操..

(我玩過佢一次, 特登郁都唔郁, 等佢含到射為止, 佢個人喺被入面見唔到我反應, 忽然含含吓一口都係! :smile_30: :smile_30: :smile_30: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆